Vacature: vlogger

De Scholieren.com-videoredactie zoekt een nieuwe vlogger! Ben jij een middelbare scholier en hou je van presenteren voor je (vlog)camera? Kan je overweg met montageprogramma's zoals Adobe Premiere, Sony Vegas Pro, Final Cut Pro of iMovie? Kan je goed samenwerken en barst je van de ideeën? Dan zoeken wij jou! 

Als vlogger maak je onderdeel uit van de videoredactie van Scholieren.com! Je maakt eens in de twee een video voor ons. Bij Scholieren.com werken we met videorubrieken: je maakt dus geen losse video's, maar je leert bij ons vooruit te denken en meerdere video's te bedenken voor een bepaalde periode. Daarom is het erg belangrijk dat je al weet hoe je moet plannen. 

Je krijgt een videorubriek toegewezen waar je de komende periode mee aan de slag gaat. Later mag je ook je eigen videorubrieken bedenken en uitwerken. Je kan het zo gek niet bedenken: het mag gaan over tips & tricks op school, seksuele voorlichting of juist over de beste recepten voor op school. 

Verder dien je eens in de zes weken op een zondag een redactievergadering bij te wonen. Die vinden plaats bij ons op kantoor in het mooie Utrecht. Daar krijg je dan gastlessen van professionals uit het veld. Soms kom je ook in aanmerking voor een externe opdracht van een ander (groot) bedrijf. Uiteraard vergoeden wij je onkosten en krijg je van ons een vergoeding.

Interessant? Dat vinden wij ook! Wij zijn razend benieuwd naar jouw talent. Stuur daarom een mail naar chef video Wayne de Boer (wayne@scholieren.com) met daarin je motivatie, een portfolio en/of showreel en beknopte ideeën voor het YouTube-kanaal. Reageren kan tot zondag 30 juni 23:59. 

Die ideeën kunnen gaan over een vette documentaire van probleemjongeren in een Amersfoortse vinex-wijk; een nachtelijke vlogreportage van feestende scholieren in Amsterdam en Lichtenvoorde of een serie experimenten waar je hacks op de middelbare school uitprobeert. Zoals je ziet, kunnen de ideeën uiteenlopen! Zolang je maar uitgebreid pitcht waarom je denkt dat het ideaal is voor ons YouTube-kanaal.

Gepubliceerd op 14 juni 2019

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.