Vacature: videoredacteur (camera & edit)

De Scholieren.com-videoredactie zoekt nieuwe videoredacteuren! Ben jij een middelbare scholier en ben je visueel ingesteld? Voel je helemaal thuis in montageprogramma's zoals Adobe Premiere, Sony Vegas Pro, Final Cut Pro of iMovie? Kan je goed samenwerken en barst je van de ideeën? Dan zoeken wij jou! 

Als videoredacteur maak je onderdeel uit van de videoredactie van Scholieren.com! Je maakt eens in de twee of vier weken een video voor ons, afhankelijk van de grootte van jouw project. Bij Scholieren.com werken we met videorubrieken: je maakt dus geen losse video's, maar je leert bij ons vooruit te denken en meerdere video's te bedenken voor een bepaalde periode. Daarom is het erg belangrijk dat je al weet hoe je moet plannen. 

Je mag die videorubrieken zelf invullen! Je kan als reporter de straat op gaan om vmbo'ers tegenover vwo'ers te zetten en hen het hemd van het lijf te vragen (of die van ministers), verslag leggen van een evenementvloggen over de ergernissen op je school, hilarische sketches maken over herkenbare situaties of een rapvideo maken over de examens

Verder dien je eens in de zes weken op een zondag een redactievergadering bij te wonen. Die vinden plaats bij ons op kantoor in het mooie Utrecht. Daar krijg je dan gastlessen van professionals uit het veld. Soms kom je ook in aanmerking voor een externe opdracht van een ander (groot) bedrijf. Uiteraard vergoeden wij je onkosten en krijg je van ons een vergoeding. 

Interessant? Dat vinden wij ook! Wij zijn razend benieuwd naar jouw talent. Stuur daarom een mail naar chef video Wayne de Boer (wayne@scholieren.com) met daarin je motivatie, een portfolio en/of showreel en beknopte ideeën voor het YouTube-kanaal van Scholieren.com. Reageren kan tot zondag 30 juni 23:59. 

Die ideeën kunnen gaan over een vette documentaire van probleemjongeren in een Amersfoortse vinex-wijk; een nachtelijke reportage van feestende scholieren in Amsterdam en Lichtenvoorde of een serie experimenten waar je hacks op de middelbare school uitprobeert. Zoals je ziet, kunnen de ideeën uiteenlopen! Zolang je maar uitgebreid pitcht waarom je denkt dat het ideaal is voor ons YouTube-kanaal.

Gepubliceerd op 13 juni 2019

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.