Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Twijfel: wat voor 'n romantische date?

Twijfel: wat voor 'n romantische date?

Elke twee weken gaat Tjeerd op ontdekkingsreis door het Scholieren.com-forum. Als een volleerd Columbus struint 'ie door onbegaanbaar gebied, onbekende schoonheden en angstaanjagende drukke topics. Discussieer mee!Zó moet Patrick z'n date doen. Net zo succesvol als Lady & de Vagebond.

Sinds vorige week bekend werd dat je met 16,5 jaar al autorijlessen mag nemen, ben ik razend enthousiast. Ik moet en zal dit jaar nog rijlessen nemen. Op het forum werd de vraag gesteld wat de Scholieren.com-bezoekers daar van vinden. Uhm, tsja, die vinden dat ik beter nog even op de fiets kan blijven zitten.

Patrick van 16 is een beetje onzeker over hoe hij de liefde van zijn leven op date moet vragen. Moet-'ie naar de bioscoop of moet-'ie met haar bowlen? En hoe moet hij die avond met haar zoenen?

Ben jij net als Patrick een beetje onzeker? Of vind jij jezelf zonder twijfel juist fantastisch? Vul dan dit onderzoekje naar onzekerheid even in, daar doe je POonderzoekje een groot plezier mee. Wees eens lief!

Mocht je een betoog voor ‘HAAT AAN VWO’ERS!’ willen lezen, KillzeMall is een havist die vindt dan vwo’ers op andere mensen neerkijken. Zijn verhaal schept in ieder geval wel discussie.

Ook interessant: vier Amsterdamse scholieren organiseren een staking op maandag 4 april. Tegen teveel huiswerk en een verkorting van de zomervakantie. Ga jij ook? De meeste forummers lijken voorlopig nog gewoon hun lessen te volgen. Discussieer mee!

Gepubliceerd op 24 maart 2011
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

K.

K.

Met je date naar de dierentuin!

13 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.