Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Twee weken de VIP uithangen op het IDFA

Twee weken de VIP uithangen op het IDFA

Door Simon

Je kan -als je de juiste sollicitatiebrief opstuurt- in november twee weken de VIP uithangen op het Internationale Documentaire Festival Amsterdam. Het IDFA (grootste documentairefestival ter wereld) zoekt leden voor de jongerenjury. Vette shit alert!

Als jurylid krijg je uiteraard een hoop prachtige documentaires te zien, maar je wordt ook twee weken (16-27 november) in Amsterdam als VIP behandeld. Deuren gaan open die anders gesloten blijven, je spreekt regisseurs en andere interessante mensen, je dineert op exquisiete locaties en wie weet weet je straks wat het woord exquisiet precies betekent.

Afgelopen jaar hadden twee Scholieren.com-redacteuren (Rebecca en Rutger) een plaatsje in de jury weten te bemachtigen. Van Rebecca hoorde ik het ene na het andere koele verhaal, Rutger schreef dit verslag.

Iets voor jou? Meer info hierrr. Voor 1 november mailen, anders ben je zu spät.

Gepubliceerd op 20 oktober 2011
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

M.

M.

"je dineert op exquisite locaties en wie weet weet je straks wat het woord exquisiet precies betekent"

hahaha!

10 jaar geleden