Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Succesvol valentijnsveroveren

Succesvol valentijnsveroveren

Door Lotte

Wiewiewiewiewiew! Attentie, meine Damen und Herren, het is weer zover. Trek je pijl en boog maar uit de kast, flos je tanden en bevries je geheime wratten, want de Dag der Dagen is al over vier nachtjes. Valentijnsdag. YES.

Is er toevallig iemand die moeiteloos jouw hartslag transformeert in Afrikaans djembé-getrommel? Wacht dan niet langer, kom in actie! Valentijnsdag is namelijk dé aangewezen dag om alle kleuren hartjes te whatsappen.

Maar ho ho, wacht! Voordat jullie allemaal roekeloos met rozen en bonbons gaan smijten, weet wel: dit moet je tactisch aanpakken. Succesvol valentijnsveroveren vereist enig denkwerk.

Afdeling Testosteron

Lieve jongens, voor jullie is het simpel: wees romantisch. Zo romantisch als maar kán. Desnoods lekker cliché, met bloemen en hartjes en rozenblaadjes en de hele mikmak. Een lief cadeautje doet het altijd goed. Regel met de conciërge de kluissleutel van je prooi en leg het daarin (vergezeld van een snoezig kaartje!). Ben je niet romantisch van jezelf? Doe maar lekker alsof. Kijk van tevoren voor de nodige inspiratie een lekker zoetsappige film, zoals Love Actually of Valentine’s Day.

Kannie missen, dit. Romantiek werkt fantastisch, omdat 1. meisjes daar gewoon gék op zijn, en 2. jongens over het algemeen net zo romantisch zijn als een boterhamzakje. Ben je het dan een keer wel, dan scoor je dus direct punten.

Categorie Oestrogeen

Lieve meisjes, voor jullie is het iets trickier. Grote valkuil is namelijk dat de meeste jongens juíst niet zitten te wachten op klef gedoe. Vermijd dus al het Overly-Attatched-nog-niet-eens-Girlfriend-achtige. Wat je wel moet doen: grappig zijn.

Jongens zijn gek op grappig, vinden een gevoel voor humor veel belangrijker dan een enorme borstpartij (en dat zegt wat!). Dus maak een leuk tekeningetje van jullie gewenste eerste date - denk: jullie twee romantisch dinerend voor de Eiffeltoren met een vraagteken ernaast - of knutsel een Cupido van papier-maché.

En daarbij

Oh, en dan nog wat: wees origineel! Verras diegene met iets écht leuks, zodat hij/zij gewoonweg geen nee kan zeggen. Bak een chocoladetaart en schrijf zijn naam in glazuur - de liefde van de man gaat door de..? Juist!

Of schrijf een leuk liedje, leer een paar akkoorden en geef een serenade. Doe een verleidelijk tangodansje! Zet een speurtocht uit die Wie is de Mol?-waardig zou zijn, compleet met opdrachten, raadseltjes en schatkaart. Jij bent uiteraard de schat. Ken je toevallig zijn of haar broertje/zusje/ouders/ander aanplaksel? Laat iemand stiekem wat op de kamer van je prooi leggen. Iedereen is verrast als er opeens iets op z’n bed ligt: bloemen, een kaart, cadeautjes, jij...

Wat te verliezen?

Even alle gekheid op een stokkie: je moet dit soort dingen gewoon doen. Wat heb je te verliezen? "Nee heb je, ja kun je krijgen" klinkt nogal oubollig en wc-tegelig, maar waar is het wel. In het slechtste geval zit je luvver niet op je te wachten, maar ja, dan weet je dat ook weer. So be it, en misschien verandert ‘ie nog van gedachten. En in het beste geval...

Gepubliceerd op 10 februari 2013

REACTIES

K.

K.

Aww dit is zo leuk, ga de tips echt gebruiken!

11 jaar geleden

K.

K.

Aaa, ik heb hem een keer een roos gestuurd op Valentijnsdag. Leek een goed idee, maar toen hij zich (natuurlijk!) af begon te vragen van wie die kwam kneep ik 'm toch wel. Een paar weken later kreeg ik een sms'je van zijn beste vriend, of ik soms degene was die die roos gestuurd had... Ik zei nee en weet nog steeds niet of dat nou een goede keuze was. *blush* Ik had dit artikel toen gewoon moeten hebben haha

11 jaar geleden

J.

J.

Hahaha Lotte je bent echt een G-E-N-I-A-L-E schrijfster...
Ik hou niet van lezen maar jouw teksten lees ik met plezier.
:)

11 jaar geleden

A.

A.

Aahw zulke superleuke ideeen ik word er gewoon opgewonden van

9 jaar geleden

B.

B.

ik vind jullie helemaal mooi en ik ga koolrapen voor jullie kopen! ik vind gelemaal mooi! dankzij jullie heb ik een werkstujk gemjaakt! de koolrapen komen er aan!!!! xxx bernard ernard :) ps ik weet waar jullie huis woont.

9 jaar geleden

Daniëlle

Daniëlle

Aaah, Lotte! Ik ben zo blij dat ik dit stuk ben tegengekomen! Wat ontzettend leuk!

9 jaar geleden

Lotte

Lotte

Haha aw, merci!

9 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.