Studiekeuzeweek: alles op een rijtje voor jouw studiekeuze

Deze week staat Scholieren.com in het teken van de studiekeuze. Welke vervolgopleiding je gaat doen is een van de belangrijkste beslissingen die je moet maken op de middelbare school en wij gaan je deze week - zo goed en zo kwaad als dat kan - helpen orde te scheppen in de studiekeuzechaos. 

Op de pagina Scholieren.com/studiekeuze vind je allerlei informatie die jou kan helpen alles op een rijtje te zetten. Zo kun je in deze blog lezen wat de belangrijkste data zijn: van open dagen tot aanmeld-deadlines. 

Het maken van de studiekeuze gaat niet van de een op de andere dag (helaas). Iedere studiekiezer gaat door een aantal fases. Alles daarover lees je hier

En natuurlijk zijn we er ook met verhalen van lotgenoten. Marisa en Thijmen schreven vorig jaar over hun studiekeuzestress. Hoe overweldigend het soms allemaal ook voelt: je bent niet alleen! 

Gepubliceerd op 28 oktober 2019
ADVERTENTIE
1500 euro winnen met je pws of sectorwerkstuk?

Check de online masterclasses van het Rijksmuseum waarin experts hun kennis en tips delen, zodat jij tot een goed onderwerp komt. En wist je dat je mee kunt doen aan de Rijksmuseum Junior Fellowship wedstrijd? Je maakt dan met jouw pws of sectorwerkstuk kans op 1500 euro en een traineeship!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.