Studiekeuzeweek: alles op een rijtje voor jouw studiekeuze

Door Annabel

Deze week staat Scholieren.com in het teken van de studiekeuze. Welke vervolgopleiding je gaat doen is een van de belangrijkste beslissingen die je moet maken op de middelbare school en wij gaan je deze week - zo goed en zo kwaad als dat kan - helpen orde te scheppen in de studiekeuzechaos. 

Op de pagina Scholieren.com/studiekeuze vind je allerlei informatie die jou kan helpen alles op een rijtje te zetten. Zo kun je in deze blog lezen wat de belangrijkste data zijn: van open dagen tot aanmeld-deadlines. 

Het maken van de studiekeuze gaat niet van de een op de andere dag (helaas). Iedere studiekiezer gaat door een aantal fases. Alles daarover lees je hier

En natuurlijk zijn we er ook met verhalen van lotgenoten. Marisa en Thijmen schreven vorig jaar over hun studiekeuzestress. Hoe overweldigend het soms allemaal ook voelt: je bent niet alleen! 

Gepubliceerd op 28 oktober 2019
ADVERTENTIE
Ga je binnenkort naar een open dag? Joes en Jorn laten in deze video zien hoe je je daar op voorbereidt. Welke vragen kun je stellen en waar moet je op letten tijdens zo'n dag? Meer info over hoe je het beste een open dag kan bezoeken?

Check Studiekeuze123

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.