Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Studententijd de podcast is terug met nieuwe afleveringen!

Studententijd de podcast is terug met nieuwe afleveringen!

Door David

Het is de mooiste tijd van je leven, je studententijd. Maar dit collegejaar is het een stuk lastiger om hier optimaal van te genieten. Des te meer redenen om te luisteren naar de nieuwe afleveringen van Studententijd. Oscar, Dienke en David bespreken opnieuw hun ervaringen, avonturen en onzekerheden die daarbij horen. Ze besteden extra aandacht aan alle nieuwe eerstejaars, om hen ondanks de beperkingen goed in te wijden in het studentenleven.

In de eerste aflevering wordt teruggeblikt op de corona-zomer: hebben de mannen en vrouw eindelijk een corona-moppie geregeld? Is er enigszins rekening gehouden met de coronaregels of hebben ze de teugels laten vieren?

Vervolgens wordt er natuurlijk vooruitgeblikt op de start van het nieuwe collegejaar. Hoe gaan ze dit jaar doorkomen, nu vrijwel iedereen vanuit bed moet studeren en alle live gezelligheid geannuleerd is? Oscar, Dienke en David zijn dit seizoen extra lief voor de eerstejaars. Zo worden er in de eerste aflevering tips uitgewisseld om nieuwe vrienden te maken en ze introduceren hun lieftallige ‘supersjaars’, die ze komend seizoen gaan volgen bij haar eerste stappen in het studentenleven.

De nieuwste aflevering is vanaf donderdag 3 september 2020 te beluisteren op Spotify of een van de andere podcastapps. Natuurlijk zijn alle afleveringen van seizoen 1 ook nog gewoon beschikbaar. 

Gepubliceerd op 3 september 2020
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!