Stel je vraag aan een jonge Paralympisch sporter

Stel je vraag aan een jonge Paralympisch sporter

Nieuw: de vraag maar raak-rubriek! Onze blogger Bram gaat een hoop bijzondere jongeren het hemd van het lijf vragen. Maar voordat hij daarmee begint, heeft hij jullie hulp nodig. In de 'vraag maar raak'-rubriek draait het namelijk helemaal om jullie input. Van wie zouden jullie alles willen weten? En wat zouden jullie ze dan willen vragen?

Een jongere met een Olympische medaille, of een jongere in de gevangenis. Een slechthorende jongere, een transgender of iemand met een eetstoornis. Die ene bekende acteur, of die ene bekende zanger. Een professioneel danser of gitarist. Een jonge ondernemer met z'n eigen miljoenenbedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos...

Stel je vragen aan een Paralympisch sporter

We trapten af met acteur Niek Roozen, ditmaal is Paralympisch sporter Tristan Bangma aan de beurt. Tristan is 18 jaar en heeft een visuele handicap. Daarom rijdt hij wedstrijden op de tandem. Dat doet-'ie niet zonder succes: Tristan behaalde al meerdere zilveren en gouden medailles! Dit jaar is z'n doel om mee te doen aan de Paralympische Spelen in Rio de Janeiro.

Speciaal voor Scholieren.com beantwoordt hij al jullie prangende vragen. Altijd al willen weten hoe het is om te sporten of leven met slecht zicht? Of wil je wel weten hoe je je nou voorbereidt op zo'n groot spektakel als de Olympische Spelen? Stel je vraag dan via de reacties of onze Whatsapplijn!

Alle suggesties en vragen zijn welkom.  We zijn te Whatsappen op: +31 6 12 464 251!

Gepubliceerd op 8 februari 2016
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor je werkstuk, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Gooi jij een week lang zo min mogelijk weg of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie! 

Check alle challenges!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.