Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Spoedcursus leraar plagen

Spoedcursus leraar plagen

Door Esmee

Sterkte met opruimen, leraar.Braaf opletten? Jahaa, meestal doen we dat netjes. Maar soms zijn er nou eenmaal leraren die het verdienen om zelf een lesje te leren van hun leerlingen. Maar hoe? Scholieren.com biedt u een exclusieve spoedcursus leraar plagen aan!

Briljante tips ter productie van een lesje irritatie, waardoor docenten zó geërgerd raken dat de stoom uit hun oren komt  en het haar- of hetgeen er op de kalende koppies nog over is- er gillend uit wordt gerukt. Prachtig!

Niet schrikken, zo sadistisch ben ik niet. Meestal zijn docenten wel lief hoor, maar sóms...

Computerpowning

Wie kent het niet? Mag je een keer onder schooltijd achter de computer, moet je een of ander Excelgrafiekje fabriceren. Maar met deze grappen in je achterzak wordt het in ieder geval nooit meer saai.

-  Sluit een tweede muis aan op je computer en roep vervolgens de leraar. Die zal raar opkijken wanneer de computer “opeens” een eigen leven gaat leiden. Werkt ook met toetsenborden en monitors.
- Stel als bureauachtergrond een groot scherm in met daarop ERROR en zorg dat de leraar dit ziet. Met een beetje geluk begint de ader in zijn nek al zenuwachtig te kloppen.
-  Digitale schoolborden zie je steeds vaker en leraren zijn niet altijd even oplettend, waardoor je soms zomaar bij de computer kunt. 1 plus 1 is 2, lijkt mij.

Grappen zijn het leukst (en werken meestal het best) wanneer een groot deel van de klas meewerkt of in ieder geval schijnheilig genoeg kan kijken om niet schuldig te worden bevonden. Met een paar simpele materialen kun je al een heel eind komen, zo blijkt uit de volgende voorbeelden die ik op ons forum scoorde.

In de bèta-lokalen

- In de lokalen van de bèta-vakken liggen soms bakken vol met stopwatches. Zonde om hier niets mee te doen, natuurlijk. Stel er eentje zó in, dat het alarm afgaat middenin het praatje van de leraar. Terwijl jij languit onderuitgezakt op je stoel zit, graait een zwetende leraar in de bak, zoekend naar de boosdoener.
 - Iets verder gaat het om een muis of sprinkhanen los te laten tijdens de les. Heel grappig, maar wel een beetje zielig voor die beestjes.

Ander docententerritorium

- Bombarderen die hap! Wat dan ook, alles van papieren vliegtuigjes tot schoenen kan dienen als projectiel met de leraar als doelwit. Let er wel op dat de leraar niet kijkt terwijl je iets gooit, want dan is de lol er snel vanaf.
- Whitebordstiften is voor een leraar wat een zwaard is voor een ridder: zijn wapen. Pak dit wapen af en hij is machteloos!! Of vervang ze met permanentmarkers...
- Schakel je hele klas in om honderd bekertjes met water te vullen en op de vloer te zetten voor de lerarenkamer. Resultaat voor je docenten? Een natte broek of takkewerk om alles weer op te ruimen.
- Spreek met anderen af om bij de uitleg op een bepaald moment keihard “LEUGENAAR” te roepen of constant dezelfde vraag te stellen. Houd wel je grenzen in de gaten: wanneer de leraar aan de beademing moet, kun je het beste wat gas terugnemen.

Natuurlijk klinkt het verleidelijker om je leraar meteen aan zijn onderbroek aan de vlaggenpost te hangen, maar verstandiger is om simpel te beginnen. Wanneer goed uitgevoerd, kunnen zelfs kleine grappen zwaar briljant uitpakken. Succes!

Scholieren.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor uitbranders van leraren of enige andere schade. Veel plezier ermee.

Gepubliceerd op 7 maart 2011
ADVERTENTIE
Musical The Prom verloot een limousine naar je eindfeest!

Zit je middenin je eindexamens en wil je in stijl naar je eindfeest? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een limousine die jou en je vrienden naar jullie eindfeest brengt!

Ja, ik doe mee!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

D.

D.

Leraren wegpesten... Ik zie de grap er niet altijd van in.

11 jaar geleden

D.

D.

Je kunt ook als er een bepaald woord wordt gezegd telkens met de hele klas op de tafels timmeren of iets anders, en dan maar wachten tot de leraar doorheeft waarom je dat doet......:D

11 jaar geleden

S.

S.

Wij hebben in de brugklas onze juf tekenen zo lopen terroriseren.. ik was zeker niet de minste. Achteraf wel eens afgevraagd waarom. Echt bruut. Hmm.. het was ook wel echt een beetje een getikte vrouw.

11 jaar geleden

M.

M.

leraren wegpesten is vet sneu maar als het toch zo nodig moet, ga dan bingo doen. gwn namen van mensen uit je klas opschrijven, je eigen naam mag niet. en als hij/zij een naam zegt die jij hebt mag je hem wegstrepen. als je bingo hebt moet je het schreeuwen

11 jaar geleden

D.

D.

Gefeliciteerd.

Scholieren.com heeft een nieuw dieptepunt behaald. Wekelijks vind ik opdrachten van mijn leerlingen hier terug. Staat de site vol met inferieur werk, slechte boekverslagen, complete wikipedia- verhalen etc. Maar om nu deze leerlingen een cursus docenten pesten te geven. Ik wil de schrijver van de column eens uitdagen om zelf eens voor de klas te gaan staan. Bereid zelf maar eens een les voor. Doe al dat werk maar eens. En zie dan je werk in rook opgaan omdat veel leerlingen tegenwoordig geen greintje respect meer hebben voor docenten, of andere mensen die een publieke functie uitoefenen. Nee als ze maar een film kunnen zien, of op de computer mogen dat ze kunnen sociaal-netwerken. Maar als ze dan op de toets een 3 halen, ligt het opeens wel aan de docent, wat dan kunnen wij zogenaamd weer niet uitleggen.

Volgens de site komt de schrijfster uit 6vwo. Je mag verwachten dat iemand op dat niveau, wel een beetje hersenen heeft en weet dat vooral lagere jaargangen met deze “ideeën” aan de haal zullen gaan, en op deze manier hun voortgang in gevaar kunnen brengen. Ze roept zelfs aan tot vandalisme: “schrijven met permanente markers op schoolborden” of er voor zorgen dat een leraar dat doet door zijn whiteboardmarker te vervangen door een Permante. Diefstal “pak zijn pen af”, Mishandeling “Bekogel de leraar met alles wat los en vast zit.”
Dus als je weer eens een column schrijft, denk dan eerst een goed na wat je precies schrijft. Populair doen is makkelijk. Maar dat kunnen er genoeg

Groeten een docent

11 jaar geleden

D.

D.Hou je bek joh

11 jaar geleden

I.

I.

Ha ha ha dit is een docent die overstresst is

5 jaar geleden

H.

H.

jou moeder

5 jaar geleden

D.

D.

@Docent hierboven,

hopelijk snap je wel dat dit ook humoristisch bedoeld is, dat de dingen die hier staan gebeuren snap ik, en dat het af en toe te ver gaat ook.
maar ik vind dat leraren soms echt te serieus zijn, als leraren een beetje meer hun ''jeugdige'' kant laten zien verloopt de samenwerking vaak wel soepeler, dat merk ik zelf ook op school, bij leraren die af en toe eens lekker mee lol maken doen we daarna ook beter ons best, bij leraren waar alles alleen om ''10en halen'' draait of ''een goede naam voor de school of als leraar''voelt een klas zichzelf ook minder prettig, omdat er dan als het ware meer druk op je wordt gezet.

Ik wil hierbij absoluut niet zeggen dat ik niet de situatie van de leraar begrijp, of respectloos ben voor leraren, want nu ik stage loop en zelf in die schoenen sta voel ik ook wel wat ze doormaken.

Dit neemt niet weg dat ik af en toe ook wel ns n leraar heb weggepest, met meerdere klassen, maar dat verhaal zet ik hieronder neer.

11 jaar geleden

D.

D.

Ik heb zelf dus ook wel ns n leraar weggepest, met eigenlijk alle klassen die les van m kregen.
Een invaller van economie.
Die man had nog nooit lesgegeven, moest nog aan de lerarenopleiding beginnen, en had nog geen enkele ervaring met kinderen, of iets met economie.
Die kwam toen dus invallen op mijn school, een school waar ong 25% ''rugzakkinderen'' zijn.

Die man kon dus totaal geen lesgeven, omdat ie dus totaal geen ervaring had, en geen opleiding, helemaal niets.
Hem draaide alles om de cijfers, haalde iemand een 9 dan riep ie ''volgende keer beter leren, er kan nog makkelijk een punt bij!''
Als de ''rugzakkinderen'' extra uitleg vroegen, of een ander lokaal om een proefwerk te maken riep ie'' ga maar naar speciaal onderwijs, zit je bij soortgenoten''
en zelfs als niemand hoorde dat een klasgenoot wat zei, maar hij dacht van wel, kon die klasgenoot vertrekken.
dat ging op een gegeven moment zo ver, dat als je ff niet op zat te letten hij keihard op je tafel sloeg, wat dus echt niet fijn was, want daardoor werd iedereen uit zijn/haar concentratie gehaald en degene waarbij het gebeurde schrok, en kreeg geschreeuw in zijn/haar oren.
op een gegeven moment begon hij ook mensen van hun stoel te trekken omdat ze dan zogenaamd niet oplette.
tsja, en op een gegeven moment werden wij dat heftige gedrag nogal zat.
Wij hebben een ontzettend aardige directeur, die echt altijd de situatie van 2 kanten bekijkt, maar zelfs hij vond het allemaal veels te ver gaan, en besloot die man nog 5 weken les te laten geven en m daarna de deur uit te zetten.
toen werd alles nog veel erger, die invaller riep dat het allemaal onze schuld was en bla bla bla, en toen flipte ie helemaal.

wij kwamen op voor degene in de klas die de dupe van hem werden, en toen we proefwerk kregen van een hoofdstuk waar we nog niet eens aan begonnen waren was het genoeg!!
Hij zette toen een jongen die daartegen in protest ging de les uit, en toen liepen we met de hele klas erachteraan.
hij flipte helemaal en begon met een stift te gooien.
de directeur zag ons op de gang en gaf ons groot gelijk, we mochten doen waar we zin in hadden van die man omdat t toch zn laatste les met onze klas was.
dus gingen we op de tafels staan, polonaise lopen, carnavalsliedjes zingen, vliegtuigjes vouwen, en echt de gekste dingen.
die vent werd zo knettergek en liep helemaal rood aan.
toen duwde hij weer een jongen uit mn klas tegen de muur.
liepen we met zn allen naar de aula, kwamen we daar de klas tegen die hij een uur later zou hebben, die waren woest en hebben precies hetzelfde gedaan.

een onopgeleide leraar les laten geven is naatuurlijk niet slim, en zo'n leraar al helemaal niet. maar ik geef toe dat dit gedrag allemaal veels te ver ging:bloos:

11 jaar geleden

M.

M.

@ docent. Jij bent zeker een wiskunde leraar?

11 jaar geleden

W.

W.11 jaar geleden

D.

D.

hahaah die van die computer muis is egt grappig dat ie een eigenleven gaat lijden en zó de lelaar gek maken...haha

11 jaar geleden

H.

H.

hoi henk is lauw

11 jaar geleden

S.

S.

@Docent.

Wat deed jij toen je jong was?

11 jaar geleden

I.

I.

@ Docent

Persoonlijk ben ik van mening dat als docenten goede docenten zijn, ze dit soort dingen nooit zullen meemaken. De meeste mensen op middelbare scholen hebben genoeg verstand om te bedenken wat te ver gaat of niet. Zo niet, dan zullen ze dat verstand ook nooit krijgen.

Veel vertrouwen heb je niet in de jeugd of wel? Is het dan zo raar, als leraren niet eens vertrouwen hebben?

11 jaar geleden

I.

I.


@Docent: Best kinderachtig van u dat u zo reageert.. U moet dit toch niet serieus nemen? Zo te zien heeft u het zwaar te verduren op uw school. :-)

11 jaar geleden

E.

E.
@Ik ben gelukkig geen docent.:
Jouw reactie slaat werkelijk NERGENS op. Hoe zou jij het vinden, als een stelletje sukkels die op internet heel hoog doen en op school de grootste nerds zijn zulke achterlijke posts over je zou maken? Ik bedoel, permanente stiften? Hoe LAAG kan je zijn? En dat moet een vwo-er uit de ZESDE KLAS voorstellen? Ben ik even blij dat ik diegene niet in het echt ken, dat zou wat worden.

11 jaar geleden

-.

-.

Ik ben zelf een leerling, maar ik zie de lol er niet van in. Leraren zijn ook maar mensen, en zij vinden het ook niet zo geweldig om elke dag om 7 uur op te staan en les te geven. Ik snap het nut ook niet echt van jullie grap, want zo komisch is het niet.

11 jaar geleden

J.

J.

plagen en wegpesten is iets anders als je iemand wegpest dan kwets je diegene ook echt

11 jaar geleden

D.

D.

Toch leuk dat één reactie zoveel los kan maken, een paar dingen.
@maurits, Nee ik ben geen wiskunde student.

@ ik ben gelukkig geen docent. Nee ik heb persoonlijk geen problemen met leerlingen maar collega's van mij wel.

Het grote nadeel van deze column is, dat ik oud en slim genoeg ben om te begrijpen dat je het niet allemaal even serieus moet nemen.
helaas zijn er ook genoeg mensen die denken dat zijn goede tips, en deze wel in werking gaan brengen.

11 jaar geleden

B.

B.

Jij bent zeker een jammere docent die in de pauze wordt nageroepen en in een rode spijkerbroek loopt met een sjaal om je enorme lange net te verbergen! zulke mongolen is dit voor bedoelt, als leraren gewoon aardig en leuk tegen de leerlingen doen is er niets aan de hand

11 jaar geleden

Y.

Y.

persoonlijk vind ik dat leerlingen best af en toe een (onschuldige) grap mogen uithalen. dit komt de sfeer in de klas zeker ten goede. op zijn beurt kan een leraar ook best eens iets grappigs doen.
leraren die in de vlekken schieten als er bijvoorbeeld een stopwatch afgaat of als er een extra muis op de pc is aangesloten, zitten waarschijnlijk niet lekker in hun vel. dan moet daar iets aan worden gedaan! er staan naar mijn mening te veel mensen voor de klas die dit werk niet met plezier doen en dan is het beter om iets anders te gaan doen.

11 jaar geleden

H.

H.

dit slaat echt nergens op

11 jaar geleden

M.

M.

Of doe namen-bingo in de klas, ook altijd lol

11 jaar geleden

I.

I.

Ja en dan heel hard 'BINGO' roepen door de klas als je bingo hebt. Doe ik ook altijd xD

5 jaar geleden

J.

J.

ik ben jarig

11 jaar geleden

A.

A.

Wahaha, geweldig...
Jullie hebben mn klas wel op een idee gebracht!

Wij zitten samen met MBO-ers in een gebouw, waarvan ik er een aantal persoonlijk ken, willen we zo'n grap uit halen!

Het liefst die met bekertjes water xD!

Denk alleen niet dat onze derectie er blij mee zal zijn =$

11 jaar geleden

D.

D.

@Docent, je zet bij je naam ''docent'' zegt ''wekelijks vind ik opdrachten van mijn leerlingen hier terug'' klaagt steen en been over ''de jeugd van tegenwoordig'' om het zo maar ff te noemen, en daarna kom je aan dat je geen docent bent??:D
De tekst van deze column is grotendeels sarcastisch bedoeld, maar wat U zegt? is dat dan niet onserieus?

11 jaar geleden

P.

P.

Hij reageerde op iemand die zich zo noemde.

11 jaar geleden

J.

J.

hoi

11 jaar geleden

A.

A.

Je hebt heel wat beroering teweeg gebracht met deze column!
Tjonge wat een reacties.
Ik zeg: "Goed gedaan!"
Veel leerlingen zijn aan het denken gezet!
Deze column heeft als titel "spoedcursus leraar plagen" en niet
"spoedcursus leraar PESTEN."
Plagen mag, pesten zeker niet!!!!

11 jaar geleden

A.

A.

Ik heb in de eerste een docent weg gepest :p
Ze kon helemaal geen Nederlands, en ze liep heel stijf.
Iedereen lachtte haar altijd uit, het was echt grappig.
Maar op een gegeven moment werd ze opeens 'overspannen' en is ze nooit meer terug gekomen op school xD

11 jaar geleden

B.

B.

als leraar weet je van te voren als je met opleiding begint dat je hier wel eens mee te maken zou kunnen krijgen. je weet zelf dat wij enge rotkindertjes iedere gelegenheid aanpakken om misbruik van de situatie te te maken en de leraar dolgraag huilend het klaslokaal uit zien stormen, maar als leraar moet je je gedragen op een manier waarop leerlingen respect voor je hebben. hebben ze dat niet, schuif dit dan niet af op onschuldige collumns of 'domme kinderen die niet de achterliggende gedachte kunnen vinden'.

11 jaar geleden

E.

E.

@ Bart
Bingo, yes,you're my man!
Ik zat al te wachten op deze reactie:D

11 jaar geleden

J.

J.

@ANONIEM:
Ik vind je zielig.

11 jaar geleden

P.

P.

Wat dachten jullie ervan als de leraar(es) scholieren gaan pesten?!
dan piepen jullie wel anders!

11 jaar geleden

R.

R.

@pak
Dat doen ze al door al dat huiswerk en al die toetsen op te geven.

11 jaar geleden

D.

D.

@Docent

Ik zou zeggen, neem lekker ontslag.

11 jaar geleden

N.

N.

ik wil zelf graag lerares worden, en als iemand zo'n grap met mij uit gaat halen zorg ik ervoor dat ie het niet meer na kan vertellen.

ik heb er nu al zin in :)

11 jaar geleden

M.

M.

Al dat 'pesten' klinkt leuk, het grootste deel voert het echter nooit uit. Mijn klas is nooit in staat geweest om iets gezamelijk te bereiken. Toch waren wij 'de rot klas' omdat we druk waren.
De grap met de bekertjes water heb ik slechts een keer uitgevoerd gezien tijdens een eindexamen stunt. De hele docentenkamer was gevuld en voor een keer is die grap best leuk.
Flauwe grappen zijn alleen leuk als de docent het aankan. Mijn docent Nederlands probeert vaak onze moeders te beledigen, in ruil daarvoor kan je hem ongestrafd 'ouwe' noemen. Alles is toegestaan, zolang het in evenwicht is en je dus rekening houdt met de consequenties. Natuurlijk zijn zijn grappen ongepast, maar zolang het binnen de muren van het lokaal blijft en iedereen erom kan lachen, zie ik er geen kwaad in.

11 jaar geleden

R.

R.

wij hebben op school een leraares gepest toevalig was ze op een dag ziek 3 maanden later is ze nog ziek toevallig he maar bij andere klassen is ze er altijd wel hoe zou dat nou komen?

11 jaar geleden

K.

K.

Permanentmarkers,, hmm die grap word ook vaak uitgehaald, alleen nu hebben ze een speciaal middel om het van het bord te krijgen, en met vliegtuigjes gooien zit de hele klas binnen als niemand zet wie het was of moet je uren terug komen

11 jaar geleden

M.

M.

Leraren pesten is opzich vermakend, zolang je ze maar niet zó overspannen maakt dat ze zich gekwetst voelen/ overspannen worden/ zelfmoordneigingen krijgen/ huilend lesgeven.

Onthoud: Leraren zijn soms ook net mensen.

11 jaar geleden

R.

R.

kijk, leraren pesten is best wel laag niveau. een paar jaar geleden, toen ik nog jong en dom was, hebben wij wel eens een actie in de klas gedaan. De leraar maatschappijleer had nogal lang haar en een tic dat hij het steeds uit zijn gezicht veegde. Tsja. als je dat 42 (!) keer per lesuur doet, gaat de klas zich daarop concentreren en niet meer op de werkelijk les.. We hadden afgesproken met de klas dat we elke keer dat hij het deed op gingen staan, en als hij het weer deed gingen we weer zitten. Zo ging dat de hele les door, en iedereen bleef er serieus onder. Natuurlijk had hij wel wat door, maar hij ging gewoon verder met zijn les. Aan het eind van de les vroeg hij wat dat nou was, en we legden het uit dat hij zo vaak zijn handen door zijn haar haald. Hij moest er keihard om lachen en kon het wel hebben. De volgende les had hij zijn haar geknipt en had hij beloofd er op te letten. Tsjah, in zon geval is het beter om duidelijk te maken dat de volle concentratie op zijn haar is gericht en niet op de les...
Dan nog een losse opmerking, ik vind dat als je op een goede manier respect afdwingt van de lessen, je ook aardig bent, tegen een grapje kan, serieus bent en echt het goede inziet van leerlingen, dan ben je een topdocent. Dan durven de leerlingen niet eens een grapje uit te halen met je.. Dus let wel even op bij wie je het doet en bij wie niet..;) Dat bekertjesvoordedeur actie gooi ik in de groep van de examenstunt. Die is wel geniaal. Grooetjes!!

11 jaar geleden

L.

L.

Vorig jaar, in de vierde klas, hebben we het voor elkaar gekregen: onze mentrix was een enorme softie en je kon echt alles bij haar doen. Toen we een keer het laatste uur mentorles hadden, moesten we echt heeel erg veel doen en iedereen wist dat het nooit af zou komen in de les, maar onze mentrix was overtuigd dat het haar zou lukken. Toen had ze er nog niet op gerekend dat iemand overwachts een spreekbeurt in de mentorles af moest maken, haar laptop stuk ging en iedereen aan haar kop ging zeuren omdat ze niet na wilden blijven bij haar (hw niet gemaakt xD). Toen óók nog eens de helft van de klas vreselijke herrie zat te maken en gek zat te doen, hield ze het niet meer. Ze rende als een gek de klas uit en smeet de deur dicht. Eén minuutje later kregen we een bezoekje van de directeur van onze afdeling, die vreemd genoeg super aardig tegen ons deed en helemaal niet boos werd. Ze zei wel dat onze mentrix helemaal overstuur was... Gelukkig zag de hele klas wel in dat we echt fout waren geweest en toen we haar de volgende les weer zagen, was het eigenlijk allemaal weer gewoon goed.

Nouja, het was niet helemaal over ofzo, onze klas was gewoon zó groot en druk... Er werden bijvoorbeeld tassen uit het raam gegooid en stiekem buiten opgehaald als onze mentrix ergens anders naar keek (horen kon ze het niet, het was zó druk xD), kinderen gingen stoeien in de klas, voorin de klas op de grond zitten of elkaar zelfs onder de les inpakken met plakband. Na dit laatste has onze mentrix weer een time-out nodig, want ze liep toch weer de klas uit, maar deze keer was het minder erg op de een of andere manier.. :P

Ik vind dat dit soort dingen misschien best hard zijn, maar ik heb het gevoel dat sommige leraren het gewoon over zichzelf uitroepen door hun onzekerheid en wij leerlingen vinden af en toe een dolletje echt niet erg hoor... (A)

10 jaar geleden

K.

K.

@docent
Bent u echt oud en wijs genoeg?
In ieder geval wel om tot 23:59 op te blijven, dus ik neem aan van wel.:D

Tip speciaal voor alle leraren: maak je les interressant, dat hoeft niet altijd met een film of computer-zoals u beweert, docent-, een klein spelletje kan genoeg zijn.
Als de leerlingen woorden moeten leren, ga dan de klas door en vraag woorden in het Nederlands. Deze moeten de leerlingen dan vertalen naar bijvoorbeeld Frans(als dat het vak is). Zorg dat er voor de winnaar dan bijvoorbeeld dat er een klein snoepje is.

Zo heeft u al snel de aandacht en zullen ze u niet gauw plagen of pesten.
Xx

10 jaar geleden

K.

K.

er staat ten eerste een fout en ten tweede is het niet duidelijk.:facepalm:
Zal het hieronder beter uitleggen.

10 jaar geleden

S.

S.

Leuke cursus ik ga hem volgen
geniaal gewoon

8 jaar geleden

L.

L.

Beetje overdreven al deze reacties over iets wat waarschijnlijk als een grapje bedoeld is.. :)

6 jaar geleden

R.

R.

Haha ik was 90% de oorzaak dat mijn mentor overspannen werd maar ze verdiende het gewoon in mijn opzicht

6 jaar geleden

E.

E.

Ze tegen de leraar bij elke opdracht: ik snap het niet. Geloof me maar het werkt.

4 jaar geleden

E.

E.

Oja dit is niet wegpesten wat ik die. Wij hebben een juf die heel aardig is en er om kan lachen. Onze klas is echt grappig we zeggen heel lang dat we een opdracht niet willen doen(we hebben een jongen die keihard schreeuwd Haha) en dan zegt de juf OK vooruit en dan gaan we iets anders doen.
Ps ik zit nog op de basisschool

4 jaar geleden

A.

A.

steek je hand op op momenten dat het niet mag

4 jaar geleden

N.

N.

Wat ook leuk is is om op je pc naar google translate en random woorden te typen en dan op luidspreker zetten, dat is echt funny.

4 jaar geleden

M.

M.

Gelukkig zullen er binnenkort geen leraren meer zijn. Deze hoogopgeleide professionals hebben wel wat anders te doen dan zich door ongeleide snotneuzen te laten beledigen.

4 jaar geleden

X.

X.

Oooh! Ik vind het superleuke tips! Stom dat sommige mensen zo bespottelijk reageren!!!

3 jaar geleden