Siebelink: Het lichaam van Clara

Siebelink: Het lichaam van Clara

Door Simon

Het is je misschien al eens opgevallen: Scholieren.com publiceert ook van veel gloednieuwe boeken een boekverslag. Zoals van Jan Siebelinks nieuwste Het lichaam van Clara. Deze boekverslagen worden geschreven door onze huisdocent, Cees van der Pol, dus het is een verslag waar je van op aan kan.

Siebelink is een van de grote moderne schrijvers, dus je docent zal het zeker als literatuur bestempelen. Cees pitcht 't boek alsvolgt: "Jan Siebelink schrijft een prachtige, naturalistisch getinte roman over het leven van een vrouw die zichzelf snijdt en later een eenzaam en dwangneurotisch bestaan leidt."

Nee, Siebelink schrijft geen vrolijke kinderboekjes, maar als je er eenmaal in zit, dan word je er compleet in meegenomen. Cees: "Clara's verhaal vergt wat van de lezers, maar boeit van a tot z."

Gepubliceerd op 4 oktober 2010
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

M.

M.

8606

13 jaar geleden

I.

I.

Dit is echt een aanrader. Prachtig van bladzijde 1 t/m 334.

13 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.