Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Scholieren.com zoekt examencorrespondenten!

Scholieren.com zoekt examencorrespondenten!

Door Merel

Doe jij dit jaar eindexamen? En wil je na zo'n middag ploeteren in de sporthal even je frustraties, blijdschap of angsten kwijt aan Scholieren.com? Word dan examencorrespondent voor ons, en lees je eigen mening straks terug op Scholieren.com én NU.nl!

In mei werkt Scholieren.com samen met NU.nl om dagelijks een verse update te publiceren over de examens van die dag. Zoiets als dit (klikkk!).

Voor zo'n nieuwsbericht bellen we met het LAKS, Het College voor Examens, verschillende docenten, én natuurlijk leerlingen! En daarvoor hebben we jou nodig.

Nieuwsbron

Als eindexamencorrespondent word je af en toe na afloop van een examen door één van ons gebeld, en stellen we je een paar vragen. Wat vond je ervan? Was het erg lang/makkelijk/saai? Heb je er een goed gevoel over? Gebeurde er nog iets vreemds tijdens de zitting?

Daarnaast houden eindexamencorrespondenten voor ons hun oren en ogen goed open, en vormen ze een bron voor nieuws. Met andere woorden: gebeurt er iets raars in je omgeving tijdens de examens (ouders die surveilleren, of stroomuitval, bijvoorbeeld), laat het ons dan weten, dan gaan wij er achteraan!

Dus: zie jij jouw naam en quotes graag shinen op Scholieren.com en NU.nl, mail dan je naam, telefoonnummer, school en vakken naar merel@scholieren.com, en we komen bij je terug!

PS Als je toevallig een hele toffe docent hebt waarvan je denkt dat-'ie ook wel mee wil helpen, laat het ons dan ook weten!

Gepubliceerd op 5 april 2014
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.