Zit je in 4/5 havo en heb je een N&T of N&G profiel? Vul deze korte vragenlijst in over chemie-opleidingen en maak kans op 20 euro Bol.com tegoed.

Meedoen

Scholieren houden enorm voedselgevecht

Scholieren houden enorm voedselgevecht

Door Joca

Rondvliegende hamburgers en milkshakes: voedselgevechten komen niet alleen voor in highschoolfilms. In Texas maakten scholieren van twee verschillende high schools een enorme puinhoop in een fastfood restaurant. Reden? Een van de schoolteams kon het niet hebben dat ze een potje American football hadden verloren. Dat meldt de San Antonio Express.

De slotfase van de wedstrijd was een chaos, waarin het team van high school O'Connor de voorsprong weggaf en de Brandeis-school uiteindelijk won. Na de wedstrijd kwamen leerlingen van beide scholen samen in een fastfoodrestaurant, maar kennelijk niet alleen om te eten. Terwijl zij daar namelijk zaten te snacken, startten enkele woedende scholieren een gigantisch voedselgevecht.

Vliegende milkshakes

Een halve minuut lang vloog het voedsel door de lucht, wat veel foto's en video's op social media opleverde. Deze gingen viral en haalden het nationale nieuws in de VS. Hoewel het gevecht heel kort was, moest het restaurant een halfuur sluiten om alle rotzooi op te ruimen.

De scholen proberen de daders te straffen. Het probleem is alleen dat de foto's en video's van het gevecht te onduidelijk zijn om de leerlingen in beeld te herkennen. Whataburger, het restaurant waar het gevecht plaatsvond, gaat geen aangifte doen. "De rivaliteit tussen de scholen is dit keer wat uit de hand gelopen. Alle leerlingen blijven echter welkom bij ons" reageert het bedrijf.

Gepubliceerd op 25 september 2013
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.