Scholieren blijven agenda trouw

Scholieren blijven agenda trouw

Door Bram

Ondanks de opkomst van de digitale agenda blijft de 'ouderwetse' papieren agenda mateloos populair, blijkt uit onderzoek van V&D. Videoblogger Bram en cameraman Hidde gingen naar V&D's Schoolcampus in Utrecht om te kijken óf en waarom scholieren nog steeds zo'n papieren ding aanschaffen. Benieuwd naar hun reacties? Check de video hierboven!

Dit is de aller-aller-allereerste video van 't schooljaar. Voortaan vind je iedere vrijdagmiddag een nieuwe video op Scholieren.com. Nooit een video missen? Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal!

Gepubliceerd op 6 september 2013

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

J.

J.

Tendentieuze berichtgeving, wat het een waardeloos stuk maakt.

De scholieren blijven de agenda's van de V&D kopen, dat is heel wat anders dan dat de titel vermeldt; dat de scholieren massaal agenda's blijven gebruiken.
Bovendien, hoe is de jaarlijkse verkoop van agenda's gekocht door scholieren (en dus niet alleen bij de V&D) vergeleken met de voorgaande jaren?
Zelf heb ik ook een agenda van de V&D gekocht, en er staan welgeteld 12 letters in. Word ik dan als een agendagebruiker gezien?

Het enige wat ik uit die rotzooi van je kan concluderen is dat agenda's door scholieren nog steeds worden verkocht. En dat kon mijn achterwerk eigenlijk ook wel bedenken :$

Bram 1 heeft duidelijk betere artikels :')

8 jaar geleden

H.

H.

volgens mij wordt er niet geclaimd dat scholieren nog massaal agenda's kopen: we melden enkel dat dit uit onderzoek van V&D blijkt. Bram heeft alleen onderzocht hoe de scholieren bij de V&D over de papieren agenda dachten. Daaruit kun je natuurlijk niet opmaken of dit voor álle scholieren geldt, maar het is wel een aardige indicatie.

8 jaar geleden

J.

J.

@Hidde: Lul toch niet zo slap man. Inderdaad, het enige wat jullie gedaan hebben is aan sommige scholieren vragen waarom ze een agenda kopen. De manier waarop dit bericht vertoond wordt stoort me.
Jullie beweren in de titel dat scholieren hun agenda trouw blijven (dat was de reden dat jullie naar de V&D gingen). In het ''onderzoek'' dat jullie gebruikt hebben staan geen cijfers en is dus volledig subjectief, weinig waard dus.
Een naar mijn mening betere titel had moeten zijn: ''Waarom zouden scholieren nog een agenda kopen?''

Maar ik heb teveel tijd aan dit artikel op mijn vrijdag verpest, dus ik ga wat anders doen.

8 jaar geleden

S.

S.

''Ik heb teveel tijd aan dit artikel op mijn vrijdag verpest'' en dan tóch nog die ene reactie plaatsen. Besides, wie ben jij eigenlijk om een artikel te nemen en het volledig te ontleden. Ik bedoel, je kraakt de titel van het artikel af. De titel!Het enige waar je eigenlijk over klaagt is het mogelijke misintrepeteren van de titel en daar maak je nu een big deal van. Dit zijn gewoon leuke mensen die proberen een leuke/semi-informatieve blog te maken.Laat ze lekker doen man.

8 jaar geleden

J.

J.

@Hidde: Dat claimen jullie wel degelijk door ''scholieren blijven agenda trouw'' in de titel te zetten. Daarmee wil je zeggen dat scholieren agenda's blijven kopen en gebruiken.
Verder bevestigt jullie interpretatie dat:
''Ondanks de opkomst van de digitale agenda blijft de 'ouderwetse' papieren agenda mateloos populair, BLIJKT uit onderzoek van V&D.''

In het onderzoek/krantenartikel wat jullie hebben gebruikt staan echter geen cijfers, wat het een subjectief onderzoek maakt. Als jullie kritisch waren geweest hadden jullie het bericht anders vermeld. Een naar mijn mening betere titel zou zijn: ''Waarom kopen scholieren nog agenda's?'' Want jullie gaan dat onderzoeken naar aanleiding van een bericht van V&D dat agenda's nog verkocht worden.

8 jaar geleden

H.

H.

het kan dat je de titel zo geïnterpreteerd hebt. Maar feit is dat alle scholieren die we gesproken hebben toch écht zo'n papieren ding trouw bleven :).

8 jaar geleden

Jorieke

Jorieke

Hé doe eens lief tegen Hidde en Bram! Dat verdienen ze namelijk, met dit fantastische filmpje.

8 jaar geleden

B.

B.

Nog steeds cute (:

8 jaar geleden

M.

M.

Jij hebt ons ook geïnterviewd waarom staan wij er niet op?
Over die schoolagendas's
Echt niet leuk

8 jaar geleden