Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Sander Dekker geeft examentips

Sander Dekker geeft examentips

Als staatssecretaris van Onderwijs heeft hij het goed voor elkaar, maar hoe deed Sander Dekker het eigenlijk zelf vroeger op middelbare school? Was hij een spijbelkoning, of was hij altijd braaf aanwezig tijdens de les? En haalde hij hoge cijfers? Scholieren.com bezocht Dekker op het ministerie en vroeg hem naar zijn schooljaren.

Nog eventjes en de examenperiode begint weer! Om je tussen het leren door te vermaken en extra te motiveren publiceert Scholieren.com de komende weken extra examen-video’s. Renske ondervraagt BN’ers over de beste leertips en hun examenervaringen.

Nooit een video missen? Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal!

Gepubliceerd op 12 mei 2014
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.