Prijsvraag: thriller Schemer

Prijsvraag: thriller Schemer

Door Micky

Deze spannende thriller gaat over een groep middelbare scholieren. Ze vinden het lijk van één van hun vrienden en langzaam ontrafelt zich het verhaal achter deze gruwelijke moord...

De zes middelbare schoolvrienden zijn een zomer lang onafscheidelijk. Ze gaan samen uit, hangen in de uiterwaarden en bellen veel met elkaar. Allemaal hebben ze hun eigen problemen en onzekerheden. Onderlinge jaloezie, verliefdheden, onbegrip en roddels leiden ertoe dat de groep zich steeds meer afkeert tegen één van de meisjes. Door de groepsdruk worden de kleine irritaties ten opzichte van haar vergroot en voelen ze steeds meer afgunst. Uiteindelijk lopen de spanningen zo hoog op dat de groep ontspoort en het plan krijgt het meisje te vermoorden.

Het verhaal van SCHEMER is geïnspireerd op de moord op de Nijmeegse Maja Bradaric in 2003.

Wat kun je winnen?
Wil jij deze spannende thriller zien? Wij mogen 2 x 2 vrijkaartjes weggeven voor de film, die 14 oktober in de bioscoop draait. Het enige wat jij daar voor hoeft te doen is je gegevens invullen. 

Bekijk hieronder de trailer van SCHEMER:

Gepubliceerd op 12 oktober 2010
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.