Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Prijsvraag: thriller Schemer

Prijsvraag: thriller Schemer

Door Micky

Deze spannende thriller gaat over een groep middelbare scholieren. Ze vinden het lijk van één van hun vrienden en langzaam ontrafelt zich het verhaal achter deze gruwelijke moord...

De zes middelbare schoolvrienden zijn een zomer lang onafscheidelijk. Ze gaan samen uit, hangen in de uiterwaarden en bellen veel met elkaar. Allemaal hebben ze hun eigen problemen en onzekerheden. Onderlinge jaloezie, verliefdheden, onbegrip en roddels leiden ertoe dat de groep zich steeds meer afkeert tegen één van de meisjes. Door de groepsdruk worden de kleine irritaties ten opzichte van haar vergroot en voelen ze steeds meer afgunst. Uiteindelijk lopen de spanningen zo hoog op dat de groep ontspoort en het plan krijgt het meisje te vermoorden.

Het verhaal van SCHEMER is geïnspireerd op de moord op de Nijmeegse Maja Bradaric in 2003.

Wat kun je winnen?
Wil jij deze spannende thriller zien? Wij mogen 2 x 2 vrijkaartjes weggeven voor de film, die 14 oktober in de bioscoop draait. Het enige wat jij daar voor hoeft te doen is je gegevens invullen. 

Bekijk hieronder de trailer van SCHEMER:

Gepubliceerd op 12 oktober 2010
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.