Prijsvraag: Schoolboeklabels

Prijsvraag: Schoolboeklabels

Door Micky

Ken je dat? Je hebt je boeken gekaft en vervolgens weet je niet meer welk boek nou bij welk vak hoort. Of je zit in de klas en jij en je buurvrouw hebben dezelfde rekenmachine, welke is nou van wie? Er is een hele simpele oplossing: een label. En Goedgemerkt.nl heeft verschillende leuke ontwerpen gemaakt! Je kan de labels op de meest uiteenlopende schoolspullen plakken. Of het nou op je boek of je schrift is, je rekenmachine, fiets of koelkast. Wat jij wil!

Oh ja, de labels zijn NIET van papier maar van hoogwaardig vinyl. Dat betekent dat ze waterproof zijn en niet snel stuk gaan.

Winnen?!
Wij mogen maar liefst 5 pakketten weggeven! Als winnaar krijg je een code waarmee je gratis zelf 18 labels kan vormgeven. Met gratis verzending natuurlijk!

Vul je gegevens in en doe mee!

Gepubliceerd op 12 oktober 2010
ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

G.

G.

Leuke prijsvraag geregeld Micky.

11 jaar geleden