Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Prijsvraag: Schoolboeklabels

Prijsvraag: Schoolboeklabels

Door Micky

Ken je dat? Je hebt je boeken gekaft en vervolgens weet je niet meer welk boek nou bij welk vak hoort. Of je zit in de klas en jij en je buurvrouw hebben dezelfde rekenmachine, welke is nou van wie? Er is een hele simpele oplossing: een label. En Goedgemerkt.nl heeft verschillende leuke ontwerpen gemaakt! Je kan de labels op de meest uiteenlopende schoolspullen plakken. Of het nou op je boek of je schrift is, je rekenmachine, fiets of koelkast. Wat jij wil!

Oh ja, de labels zijn NIET van papier maar van hoogwaardig vinyl. Dat betekent dat ze waterproof zijn en niet snel stuk gaan.

Winnen?!
Wij mogen maar liefst 5 pakketten weggeven! Als winnaar krijg je een code waarmee je gratis zelf 18 labels kan vormgeven. Met gratis verzending natuurlijk!

Vul je gegevens in en doe mee!

Gepubliceerd op 12 oktober 2010
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

G.

G.

Leuke prijsvraag geregeld Micky.

13 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.