Zit je in 4/5 havo en heb je een N&T of N&G profiel? Vul deze korte vragenlijst in over chemie-opleidingen en maak kans op 20 euro Bol.com tegoed.

Meedoen

Prijsactie: Bridesmaids

Prijsactie: Bridesmaids

Door Roos

Bridesmaids

In deze romantische komedie van de makers van Knocked Up en The 40-Year Old Virgin volg je het leven van Annie. Haar leven is een puinhoop: ze is alle geloof in de liefde verloren en is altijd blut. Wanneer beste vriendin Lilian gaat trouwen, vraagt zij Annie als haar getuige. Annie neemt aanstaande bruid Lilian en de hele groep bruidsmeiden mee op een wilde trip met de bruiloft als eindstation.

Klik hier voor de trailer.

Chickflick

De zuurstok-roze poster lokt op het eerste gezicht weinig mannen naar deze film, maar meiden: dit is ook een film waar je je lover of date mee naar toe neemt! Het is net de Hangover, maar dan ietsje vrouwelijker. Dat je onder de bioscoopstoel ligt van het lachen is zeker. En de film kan ook nog wat voor je betekenen op liefdesgebied: tijdens de speciale voorvertoning in NL werd er zelfs een live huwelijk voltrokken!

Wat valt er te winnen?

Scholieren.com mag voor deze hilarische comedy 5x2 kaarten weggeven. Voor elke winnaar ligt er ook nog een Bridesmaids make-up tasje, kledingborstel, spiegeltje en lipbalm klaar. Schrijf je snel in en WIN!

Meer weten over deze toffe comedy: surf naar www.bridesmaids.nl of bekijk de facebookpagina (daar vind je ook vele extra's). Vanaf 7 juli in de bioscoop.

Gepubliceerd op 29 juni 2011
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

A.

A.

waar schrijf je je in dan?

10 jaar geleden

M.

M.

waar staat het inschrijfformulier?

10 jaar geleden

R.

R.

Hoi Annemieke en Marlies, ik zie onder de foto van de gadgets wel een inschrijfformulier, waar je naam, adres etc. moet invullen. Probeer het anders eens even in een andere browser? Als het nog steeds niet lukt, laat het me even weten!

10 jaar geleden

L.

L.

wat een superleuke actie!! ps ik zie alles wel gewoon staan hoor!

10 jaar geleden