Praat mee over het Vlaamse onderwijs

Praat mee over het Vlaamse onderwijs

Hidde

Vlamingen opgelet: op zaterdag 23 februari organiseert de Vlaamse Scholierenkoepel een scholierencongres, waarop jíj kunt meepraten over de toekomst van het onderwijs.

En dat is nodig want - als we de promotievideo moeten geloven - heeft het Vlaamse onderwijs wel een steuntje in de rug nodig. Jongeren worden onvoldoende uitgedaagd en gaan te vaak van school zonder diploma. Hoog tijd voor verbetering dus.

Debatteren over onderwijs

Daarom organiseert de Vlaamse Scholierenkoepel op 23 februari van 9:30 tot 16:15 uur een scholierencongres in het Brussels Parlement. Daar zal gedebatteerd worden over het onderwijs en de toekomst daarvan. "In ware congresstijl, met microfoontjes, congresmappen, officiële stemkastjes en een twitterwall palmen we het halfrond van het parlement in," aldus de koepel.

En zo kun jíj het onderwijs veranderen, want de uitkomsten van het congres worden op papier gezet en komen bij onderwijsminister Pascal Smet terecht.

Wees snel

Er is plaats voor slechts honderd scholieren, dus schrijf je vandaag nog in. Inschrijven kan tot woensdag 20 februari op de website van het scholierencongres. Daar vind je ook meer informatie over het programma.

Gepubliceerd op 11 februari 2013
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

L.

L.

Vlamen zijn zo verwend! ze krijgen veel langer vakantie dan wij! (o.a. 8-9 weken zomervakantie) daar moet wat aan veranderen!

11 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.