Lesuitval, een mondkapjesplicht, onzekerheid over de eindexamens...de coronacrisis heeft een grote impact op jongeren. Wij zijn benieuwd hoe jullie ermee omgaan en wat jullie vinden van de maatregelen. Doe mee met ons corona-onderzoek!

Doe mee

Tweede klimaatmars trekt 5.000 scholieren naar Amsterdam

Vandaag staat er opnieuw een Klimaatmars gepland. De jongens en meisjes van Youth for Climate NL, die in Nederland de acties regelen, waren niet tevreden met de antwoorden die zij kregen tijdens hun gesprek met politici. Daarom roepen zij scholieren op opnieuw te staken. Vanaf 13:00 uur vanmiddag komen scholieren samen op de Dam in Amsterdam. Extra leuk: De Jeugd van Tegenwoordig is er ook bij!

Uiteraard zijn wij vanmiddag ook weer aanwezig bij de staking om verslag te doen van de opkomst, originele kartonnen bordjes en mee te zingen met De Jeugd. Je volgt onze reporters op Instagram en we zullen dit blog steeds updaten. Ben jij er zelf ook bij? DM ons dan je foto's en video's via Instagram of Whatsapp.

Gepubliceerd op 14 maart 2019
ADVERTENTIE
1500 euro winnen met je pws of sectorwerkstuk?

Check de online masterclasses van het Rijksmuseum waarin experts hun kennis en tips delen, zodat jij tot een goed onderwerp komt. En wist je dat je mee kunt doen aan de Rijksmuseum Junior Fellowship wedstrijd? Je maakt dan met jouw pws of sectorwerkstuk kans op 1500 euro en een traineeship!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.