Minder tevreden

Minder tevreden

Door 7Days

De wc’s zijn smerig en docenten snappen weinig van computers, waarvan er bovendien veel te weinig in de school staan. Dat zijn de belangrijkste klachten van middelbare scholieren in het jaarlijkse tevredenheidsonderzoek van het LAKS.

Voor het donderdag gepresenteerde rapport ondervroeg de scholierenvakbond ruim 55.000 scholieren van ruim tweehonderd scholen. Over het algemeen krijgen scholen nog een ruime voldoende (6,9), maar leerlingen zijn wel minder te tevreden dan vorig jaar. Toen scoorden middelbare scholen gemiddeld een 7,2.  Het LAKS raadt docenten aan om zich bij te laten spijkeren op computergebied, bijvoorbeeld door bij leerlingen in de leer te gaan.

Dit artikel komt uit jongerenkrant 7Days, die sinds vandaag in de brievenbussen en boekhandels ligt. De redacties van 7Days en Scholieren.com bundelen de krachten: wij bieden jullie een selectie van het nieuws uit 7Days en zij verblijden hun abonnees met sublieme schrijfsels van onze bloggers!

Gepubliceerd op 22 juni 2012
ADVERTENTIE
Studententijd zomerspecial

Heb jij de Zomerspecial van Studententijd de podcast al geluisterd? Joes, Steie, Dienke en Pleun nemen je mee in hun zomer vol festivals, vakanties en liefde. En kijken ook alvast vooruit naar de introductietijd van het nieuwe collegejaar. Luister lekker mee vanaf je strandbedje, de camping of onderweg. 

Luister nu!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.