Meisje zit vast op wc vlak voor examen

Meisje zit vast op wc vlak voor examen

Door Roos

Een examenkandidate uit Hengelo beleefde vandaag een hels moment: ze zat vast op het toilet, vlak voor haar examen begon. Dat meldt Tubantia. De brandweer moest eraan te pas komen om haar te bevrijden. 

Het meisje bleek opgesloten te zitten op de wc in haar huis. De brandweer kreeg hierover een melding binnen en deze had spoed, want het meisje moest om 13:30 uur op school zijn voor haar examen Engels. 

Gelukkig waren buurtbewoners alert: ze schakelden de brandweer in, die het meisje kon bevrijden. De deur moest hiervoor uit het toilet verwijderd worden. De aardige buren hebben het meisje vervolgens naar school gebracht. Wonderwel was ze nog op tijd voor het examen.

In onderstaand filmpje zie je hoe het meisje uit haar benarde positie bevrijd wordt. Ben of ken jij dit meisje? Wij komen na je examen Engels graag even met je in contact! Je kunt ons whatsappen of via Facebook een berichtje sturen. 

 

Gepubliceerd op 16 mei 2017
ADVERTENTIE
Zoek jij informatie voor je (profiel)werkstuk over het klimaat?

Op EnergieGenie.nl vind je allerlei artikelen die je kunnen helpen bij het maken van je werkstuk over klimaatverandering, duurzame energie en de energietransitie. Daarnaast vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat.

Check EnergieGenie.nl

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.