Liefdesbrief #13: "We zouden zo'n cliché movie-dinner-date kunnen doen"

Door Oscar

Hello Silvester

Eigenlijk ben ik het wel met je eens. Al een hele tijd eigenlijk, maar ik wist niet goed hoe ik erover moest beginnen. Dus ik denk dat het een goed idee zou zijn om elkaar nu echt te ontmoeten om te zien of de klik er dan wel is, want ik vind je wel een heel leuk persoon om mee te praten en ik waardeer het dat je van meer alternatieve dingen houdt dan de standaard Nederlandse Rap, voetbal, etc. So let’s do it.

Ik moet je wel waarschuwen dat ik erg eerlijk ben als het om dit soort dingen gaat. Dus als het vanaf het begin van de date al niet werkt op die manier zal ik je het vertellen. Het heeft dan niks te maken met jou als persoon, aangezien ik denk dat je heel cool bent enz., maar meer dat je niet kan bepalen op wie je valt en op wie niet. Dus stel dat het niks wordt, lijkt me het wel leuk om vrienden te blijven of in ieder geval een beetje contact te houden.

Wat zou je op z’n date willen doen? We zouden zo'n cliché movie-dinner-date kunnen doen.

Wat denk je van de film ‘The greatest showman’ of misschien de derde Maze Runner-film? (als je de andere twee kent of course).

So, watcha think?

 

Vaarwel,

 

Gabriëlle

Gepubliceerd op 18 januari 2018
ADVERTENTIE
Hoe kies je een studie die past bij wat je later wil gaan doen?

Je bent bijna klaar met je middelbare school en weet al wat voor werk je later wilt gaan doen. Maar hoe vind je de studie die past bij jou plannen voor later? Lees alle tips over het vinden van de studie die past bij wat je later wilt gaan doen op Youngpwr.nl, het nieuwe platform met alle informatie over werken en starten met ondernemen.

Check de tips van Youngpwr!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.