Liefdesbrief #11: "Heb je nog goede voornemens?"

Door Oscar

Gegroet Silvester,

Nog een gelukkig nieuw jaar toegewenst:) Heb je nog goede voornemens?

Wij vieren kerst best simpel. We spelen gewoon de hele dag bordspellen (ik alleen meestal niet, want daar ben ik niet zo’n fan van) en kijken cliché Amerikaanse kerstfilms. In de avond eten we wel altijd een zelfgemaakt driegangendiner, maar voor de rest hebben we niet echt bepaalde tradities. Hoe zit dat bij jou?

Eerlijk gezegd zou ik het zelf groter willen vieren, maar dan het liefst niet in Nederland omdat mensen hier niet erg uitbundig aan kerst lijken te doen. Wat ideaal zou zijn, is zoals het einde van A Christmas Carol (als je het niet kent zou je het boek moeten lezen) waar iedereen helemaal in de kerstsfeer is met van die koren die op straat zingen enzo.

Wat voor films vind je leuk? Zelf kijk ik veel te veel films, dus als je een keer niet weet wat je kan kijken, ask me. Ik vind sci-fi altijd wel leuk (maar niet Starwars tho) en kan fantasyfilms zoals Harry Potter (Ik ken de tekst van de eerste film zo’n beetje uit m’n hoofd) en The Hobbit waarderen.

Mijn lievelingsfilm is dan wel weer iets compleet anders. The Perks Of Being A Wallflower. Ik heb hem 15 keer gezien (I actually counted) en het is echt een hele goede film. Als je hem niet kent, please kijk het een keer. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Kijk de trailer alleen niet. Het laat de film zien alsof het zo’n typische highschoolfilm is, wat dus niet klopt. Verder zit er naar mijn mening ook een goede soundtrack in. Door deze film ben ik 70's en 80's-muziek leuk gaan vinden.

 

Vaarwel,

 

Gabriëlle

Gepubliceerd op 3 januari 2018
ADVERTENTIE
Hoe kies je een studie die past bij wat je later wil gaan doen?

Je bent bijna klaar met je middelbare school en weet al wat voor werk je later wilt gaan doen. Maar hoe vind je de studie die past bij jou plannen voor later? Lees alle tips over het vinden van de studie die past bij wat je later wilt gaan doen op Youngpwr.nl, het nieuwe platform met alle informatie over werken en starten met ondernemen.

Check de tips van Youngpwr!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.