Liefdesbrief #10: "Het ligt een beetje aan m’n stemming"

Door Oscar

Gegroet Gabriëlle,

Sinterklaas zit er weer op, kerst komt er al aan. De tijd gaat snel voorbij. Ik ben altijd druk met van alles en nog wat. School, werk, sporten etc. Maar gelukkig heb ik nu even tijd om deze brief te schrijven.

Ik ben twee keer naar een concert geweest van een band die mijn vader leuk vindt (ik ook wel). Ik zou ook nog wel een keer naar een concert van Rammstein willen gaan, maar dat duurt nog wel even, omdat ze eerst nog bezig zijn met hun nieuwe album en dan waarschijnlijk pas in 2019 weer op tournee gaan.

Ik heb Scherzo Tarantelle geluisterd en ik vind het goed klinken op zich. Het ligt een beetje aan m’n stemming of ik zin heb in klassieke muziek, maar wanneer dat zo is, vind ik viool en piano wel mooi om naar te luisteren.

Wat vind jij van kerst? Vier je het uitbundig of slechts klein?

Wie weet ga ik binnenkort naar een theater. Nu heb ik helaas niet zoveel inspiratie meer voor deze brief, dus ik hoop dat jij voor de volgende keer weer een heleboel vragen voor me hebt xD

 

Groetjes Silvester

Gepubliceerd op 21 december 2017
ADVERTENTIE
Hoe kies je een studie die past bij wat je later wil gaan doen?

Je bent bijna klaar met je middelbare school en weet al wat voor werk je later wilt gaan doen. Maar hoe vind je de studie die past bij jou plannen voor later? Lees alle tips over het vinden van de studie die past bij wat je later wilt gaan doen op Youngpwr.nl, het nieuwe platform met alle informatie over werken en starten met ondernemen.

Check de tips van Youngpwr!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.