Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Liefdesbrief #10: "Het ligt een beetje aan m’n stemming"

Liefdesbrief #10: "Het ligt een beetje aan m’n stemming"

Door Oscar

Gegroet Gabriëlle,

Sinterklaas zit er weer op, kerst komt er al aan. De tijd gaat snel voorbij. Ik ben altijd druk met van alles en nog wat. School, werk, sporten etc. Maar gelukkig heb ik nu even tijd om deze brief te schrijven.

Ik ben twee keer naar een concert geweest van een band die mijn vader leuk vindt (ik ook wel). Ik zou ook nog wel een keer naar een concert van Rammstein willen gaan, maar dat duurt nog wel even, omdat ze eerst nog bezig zijn met hun nieuwe album en dan waarschijnlijk pas in 2019 weer op tournee gaan.

Ik heb Scherzo Tarantelle geluisterd en ik vind het goed klinken op zich. Het ligt een beetje aan m’n stemming of ik zin heb in klassieke muziek, maar wanneer dat zo is, vind ik viool en piano wel mooi om naar te luisteren.

Wat vind jij van kerst? Vier je het uitbundig of slechts klein?

Wie weet ga ik binnenkort naar een theater. Nu heb ik helaas niet zoveel inspiratie meer voor deze brief, dus ik hoop dat jij voor de volgende keer weer een heleboel vragen voor me hebt xD

 

Groetjes Silvester

Gepubliceerd op 21 december 2017
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.