Zit je in 4/5 havo en heb je een N&T of N&G profiel? Vul deze korte vragenlijst in over chemie-opleidingen en maak kans op 20 euro Bol.com tegoed.

Meedoen

LAKS zonder vmbo' ers

LAKS zonder vmbo' ers

Door Kim

Havo/vwo only, dit jaar.Het LAKS heeft een nieuw bestuur gekozen: zes vwo'ers en één havist gaan komend jaar hun best doen het leven van scholieren iets draaglijker te maken. Geen vmbo'ers dus, terwijl meer dan de helft van de Nederlandse scholieren wel op zo'n school zit. Staatssecretaris van Bijsterveldt is flink pissig: "Ik vind het niet kunnen dat er zo'n grote groep scholieren op het vmbo zit, en het bestuur hen totaal niet vertegenwoordigt". Het LAKS zelf vindt dat niet zo'n ramp, nieuwe voorzitter Steven de Jong zegt dat er op zich genoeg naar vmbo'ers wordt geluisterd bij losse projecten. Lult de staatssecretaris uit haar nek, of zie jij ook graag meer vmbo'ers in het LAKS-bestuur?

Gepubliceerd op 26 april 2010
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

S.

S.

Onder de tweede kamerleden zitten ook erg weinig fietsenmakers en ict-beheerders. Toch representeren zij de hele bevolking. Toch zou het geen kwaad kunnen als het LAKS ook wat vmbo'ers in het bestuur had.

12 jaar geleden

G.

G.

Hahaha, goed punt ja.

12 jaar geleden