LAKS zonder vmbo' ers

LAKS zonder vmbo' ers

Door Kim

Havo/vwo only, dit jaar.Het LAKS heeft een nieuw bestuur gekozen: zes vwo'ers en één havist gaan komend jaar hun best doen het leven van scholieren iets draaglijker te maken. Geen vmbo'ers dus, terwijl meer dan de helft van de Nederlandse scholieren wel op zo'n school zit. Staatssecretaris van Bijsterveldt is flink pissig: "Ik vind het niet kunnen dat er zo'n grote groep scholieren op het vmbo zit, en het bestuur hen totaal niet vertegenwoordigt". Het LAKS zelf vindt dat niet zo'n ramp, nieuwe voorzitter Steven de Jong zegt dat er op zich genoeg naar vmbo'ers wordt geluisterd bij losse projecten. Lult de staatssecretaris uit haar nek, of zie jij ook graag meer vmbo'ers in het LAKS-bestuur?

Gepubliceerd op 26 april 2010
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

S.

S.

Onder de tweede kamerleden zitten ook erg weinig fietsenmakers en ict-beheerders. Toch representeren zij de hele bevolking. Toch zou het geen kwaad kunnen als het LAKS ook wat vmbo'ers in het bestuur had.

13 jaar geleden

G.

G.

Hahaha, goed punt ja.

13 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.