Laat Mette Write Now! winnen

Laat Mette Write Now! winnen

Een klein beetje zelfpromotie kan geen kwaad: onze eigen blogger Mette staat volgende week zondag in de finale van schrijfwedstrijd Write Now! Eind april won ze de voorronde van de provincie Utrecht en daarmee scoorde ze een finaleplek. Ze maakt in de finale niet alleen kans op de juryprijs, maar ook op de publieksprijs. En daarvoor heeft ze, je raadt het al, jouw stem nodig.

Met de publieksprijs wint Mette een publicatie in Metro Vlaanderen, maar beter nog: een iPad mini. En afgezien daarvan natuurlijk gewoon een hoop faam. 

Hoe dan?

Hoe je kan stemmen? Da's heel makkelijk: je klikt hier, kruist je favoriete finalist aan en vult je naam in. Geen ingewikkelde formulieren, gewoon secondewerk. Je kan (helaas) maar één keer stemmen. En je hebt nog een week!

Mocht je denken: 'Ja hallo, ik wil eerst dat verhaal weleens lezen voor ik op de stemknop klik!' Dat kan. In mei publiceerden we Doodgezwegenhet verhaal waarmee Mette de finale won namelijk op Scholieren.com. Voor de finale schreef ze een nieuw verhaal: We Vluchtten. Je kunt 'm lezen op de website op Write Now!

Literair meesterwerk

Write Now! is dé schrijfwedstrijd voor Nederlandse en Vlaamse jongeren en voor velen een opstapje naar het schrijven van een literair meesterwerk. Onder andere Maartje Wortel en Niña Weijers begonnen met de wedstrijd een succesvolle schrijfcarrière.

Gepubliceerd op 12 juni 2015
ADVERTENTIE
Zoek jij informatie voor je (profiel)werkstuk over het klimaat?

Op EnergieGenie.nl vind je allerlei artikelen die je kunnen helpen bij het maken van je werkstuk over klimaatverandering, duurzame energie en de energietransitie. Daarnaast vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat.

Check EnergieGenie.nl

REACTIES

S.

S.

Hehe Mette, kun je eindelijk boeken lezen vanaf een schermpje. (Ik heb gestemd trouwens. Parkeerwachters, Autodrop.)

7 jaar geleden

M.

M.

Kunnen we ook portretten krijgen van de andere kanshebbers? Ik wil wel zo eerlijk mogelijk stemmen. Leuk verhaal trouwens, Mette

7 jaar geleden

Mette

Mette

Hoi Moraalridder! Wat tof dat jij zo eerlijk bent :) Dat is ook wel terecht natuurlijk. Hierbij de link waarmee je alle verhalen kunt lezen! http://www.writenow.nu/Dewedstrijd/WriteNow!/Finale2015/Finalisten2015.aspx

7 jaar geleden

V.

V.

Te gek, Mette! Ik heb op je gestemd! Ik hoop dat je wint, en veel geluk!

7 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.