Gezocht: vmbo-scholieren uit jaar 3 of 4! Vul deze vragenlijst over het mbo in, en maak kans op een cadeaubon van 25 euro.

Meedoen

Juni: Maand van het Spannende Boek

Juni: Maand van het Spannende Boek

Een maandlang lekker rillen en huiveren, en de bladzijdes razendsnel omslaan: al vijfentwintig jaar lang vieren we in juni De Maand van het Spannende Boek. Vorig jaar was het Simone van der Vlugt, dit jaar Loes den Hollander met het boek Nooit Alleen.

Waar het boek over gaat? Giel heeft geheimen voor zijn vrouw Aline. Gekke buurvrouw Guusje vertelt alarmerende verhalen, die Aline eerst niet wil geloven. Maar Guusje komt met zoveel details, dat Aline steeds meer begint te twijfelen. Spannend, spannend. Alleen deze maand krijg je het boek cadeau bij besteding van tenminste €12,50 in de boekhandel. Docent Cees schreef er al een verslag van. Check ‘m hier.

Loes den Hollander schreef al thrillers toen jij nog op de basisschool of peuterspeelzaal zat: ondertussen heeft ze er al dertien op haar naam staan. Daarnaast schreef ze nog een aantal korte verhalen, novelles en een roman.

Gratis musea

Omdat vijfentwintig jaar nu een jubileumjaar is, hoort er nog een extraatje bij. Je krijgt met dit boekengeschenk ook nog eens toegang tot de Museummaandag op 17 juni. Een aantal spannende schrijvers werkt samen met een heel aantal musea. Voor één dag zijn zij directeur van een topmuseum: de thrillerschrijvers bereiden een programma voor en jij kunt er gratis heen! Zo stelt René Appel een programma op voor Hermitage in Amsterdam, en kun je het programma van Loes den Hollander bijwonen in Het Dolhuys in Haarlem. In totaal zijn er vijfentwintig schrijvers die zich over het programma van vijfentwintig musea buigen. Kijk hier of er een bij jou in de buurt zit.

En dan nog iets. In de bieb kun je een gratis magazine meenemen. Namelijk de jubileumeditie van CrimeZone, het blad van de site voor en door thrillerfans. In het blad staan interviews, verhalen en alles wat je wilt weten over je favoriete thrillerauteur.

Gepubliceerd op 6 juni 2013
ADVERTENTIE
Musical The Prom verloot een limousine naar je eindfeest!

Zit je middenin je eindexamens en wil je in stijl naar je eindfeest? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een limousine die jou en je vrienden naar jullie eindfeest brengt!

Ja, ik doe mee!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.