Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Ik Stempas: hoe kies ik de partij die bij me past?

Ik Stempas: hoe kies ik de partij die bij me past?

De Tweede Kamerverkiezingen komen eraan: het nieuws staat er vol mee, politici slingeren de hipste filmpjes de wereld in en iédereen lijkt wel een mening over de politiek te hebben. Ben jij het overzicht nou ook helemaal kwijt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij beantwoorden deze week jouw vragen over de verkiezingen van 15, 16 en 17 maart, zodat jij helemaal voorbereid naar de stembus kunt. 

Hoe we dat doen? Nou, onder andere met een serie van vijf verkiezingsvideo's, waarin Mirthe samen met vijf panelleden een aantal belangrijke vragen over de verkiezingen langsloopt. Wat weten we eigenlijk al over de verkiezingen? Wat valt er op? En wat is er nog onduidelijk?

Vervolgens eist ze antwoorden van Guus Valk. Hij is Chef Politiek bij het NRC en hij geeft ons alle informatie over de verkiezingen die we nodig hebben. Met in deze derde aflevering: hoe kies ik de partij die bij me past? Het antwoord vind je in de video! De komende dagen zie je de rest van de video's verschijnen.

Deel onze verkiezingsvideo's vooral met je vrienden, neefjes, nichtjes, broertjes, zusjes en huisdieren! 

Abonneren op ons YouTube-kanaal doe je hierrr!

Gepubliceerd op 3 maart 2021