Hoe was Dennis Weening als scholier?

Hoe was Dennis Weening als scholier?

Presentator Dennis Weening was onder andere te zien in Expeditie Robinson en noemde zichzelf eerder al het ‘ongeleide projectiel’ van de omroepwereld. Was hij op de middelbare school ook al zo’n lastpak, of was hij toen nog een brave jongen? Eindredactrice Renske ging op pad en sprak hem over zijn schooltijd, examens, paardrijden en diploma’s. 

Nog eventjes en de examenperiode begint weer! Om je tussen het leren door te vermaken en extra te motiveren publiceert Scholieren.com de komende weken extra examen-video’s. Renske spreekt BN’ers over de beste leertips en hun examenervaringen.

Meer, meer, meer? Bekijk snel al onze examenvideo's. Als je nooit meer een video wilt missen van Scholieren.com, abonneer je dan op ons YouTube-kanaal!

Gepubliceerd op 18 april 2014
ADVERTENTIE
Studententijd zomerspecial

Heb jij de Zomerspecial van Studententijd de podcast al geluisterd? Joes, Steie, Dienke en Pleun nemen je mee in hun zomer vol festivals, vakanties en liefde. En kijken ook alvast vooruit naar de introductietijd van het nieuwe collegejaar. Luister lekker mee vanaf je strandbedje, de camping of onderweg. 

Luister nu!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.