Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Gezocht: eindexamencorrespondenten!

Gezocht: eindexamencorrespondenten!

Het is bijna zover! De eindexamens komen eraan, en ook bij Scholieren.com zijn de voorbereidingen in volle gang. In mei werken we weer samen met NU.nl, en daarvoor zijn we op zoek naar eindexamenkandidaten die graag hun mening verkondigen...

Geef je dus nu op om onze examencorrespondent te worden! Dan sta je straks te shinen op Scholieren.com én NU.nl.

Tijdens de eindexamens schrijft een team van Scholieren.com dagelijks allerlei artikelen over de examens van die dag. In die stukken lees je onder andere de mening van docenten, waarover er geklaagd werd bij het LAKS, én wat kandidaten van het examen vonden.

Voor dat laatste hebben we jou nodig.

Heb jij wel zin om even je frustratie af te reageren of blijdschap te verkondigen aan onze redacteuren na afloop van een zitting? Geef dan je gegevens door aan ons, zodat wij je af en toe kunnen bellen.

Wat moet je doen?

Het enige wat je nu hoeft te doen is onderstaand formuliertje invullen. 

Tijdens de examens zelf word je dan enkele keren na afloop van een examen door een van ons gebeld, en kletsen we eventjes (hooguit een paar minuutjes) om te vragen hoe je examen ging. Dan kun je dus al je frustratie, opluchting of boosheid bij ons kwijt. Wij verwerken je quote in de nieuwsberichten die we schrijven voor onze voorpagina en het eindexamendossier van NU.nl, en jij wordt voor eeuwig en altijd beroemd.

Naast het feit dat wij jou bellen, vragen we je ook om je oren en ogen goed open te houden, en het ons te vertellen als er iets nieuwswaardigs gebeurt tijdens je examens (huilende examenkandidaten of snurkende surveillanten bijvoorbeeld). Dan gaan wij daar achteraan!

Aanmelden

Kortom: wil je ons helpen, je mening laten horen in de landelijke media, en duizend karmapunten verdienen, laat dan hier je gegevens achter! We zijn je eeuwig dankbaar.

--> klik hier om je aan te melden <---

PS. Ook docenten kunnen examencorrespondent worden! We bellen namelijk na afloop van een examen ook graag met een leraar om zijn of haar mening te horen. Dus als je toevallig een toffe docent hebt waarvan je denkt dat-'ie ook wel mee wil helpen, laat het ons dan ook weten.

Gepubliceerd op 5 maart 2017
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.