Fotografen opgelet: win een eigen expositie in het Rijksmuseum!

Door Rijksmuseum

Waar kom jij het liefst samen met je vrienden? Ben jij iemand die keihard feest in een club, een bescheiden drankje drinkt in een café of gehuld in trainingspak de sportkantine bruisend houdt?

Document Nederland Junior is de jaarlijkse fotowedstrijd van het Rijksmuseum en Scholieren.com voor middelbare scholieren. Het thema dit jaar is café, club of kantine.

Charmes

Wat de locatie ook is, mensen hebben het unieke vermogen om elke plek inhoud te geven. Hoe die inhoud eruitziet en waarom, is voor iedereen anders. Bedenk waar jij raakvlakken hebt met het thema. Zijn het vooral de bezoekers of het meubilair waarmee je een klik voelt? Ben je gecharmeerd van de hypermoderne muziekinstallatie of kun je jezelf verliezen in de lampjes van de gokkast?

Elke ontmoetingsplek is uniek. Door de inrichting, maar vooral door de persoonlijke betekenis die een bezoeker aan de plek geeft. Aan jou de taak om deze betekenis op beeld te vangen.

Deadline

Dus: zit jij op de middelbare school of het MBO, maak dan een fotoserie met als thema café, clubs of kantine. Stuur die voor 5 juni naar het Rijksmuseum en win een eigen expositie in het Rijksmuseum.

INSTUREN KAN HIER

Gepubliceerd op 7 april 2018
ADVERTENTIE
Hoe kies je een studie die past bij wat je later wil gaan doen?

Je bent bijna klaar met je middelbare school en weet al wat voor werk je later wilt gaan doen. Maar hoe vind je de studie die past bij jou plannen voor later? Lees alle tips over het vinden van de studie die past bij wat je later wilt gaan doen op Youngpwr.nl, het nieuwe platform met alle informatie over werken en starten met ondernemen.

Check de tips van Youngpwr!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.