Bovenbouwers gezocht!

Ben je bezig met je studiekeuze en doe je havo of vwo? Doe mee aan dit onderzoek over een Nederlandse universiteit. Vul de vragenlijst in en maak kans op één van de Bol.com bonnen!

Doe mee!

Fotografen opgelet: win een eigen expositie in het Rijksmuseum!

Fotografen opgelet: win een eigen expositie in het Rijksmuseum!

Waar kom jij het liefst samen met je vrienden? Ben jij iemand die keihard feest in een club, een bescheiden drankje drinkt in een café of gehuld in trainingspak de sportkantine bruisend houdt?

Document Nederland Junior is de jaarlijkse fotowedstrijd van het Rijksmuseum en Scholieren.com voor middelbare scholieren. Het thema dit jaar is café, club of kantine.

Charmes

Wat de locatie ook is, mensen hebben het unieke vermogen om elke plek inhoud te geven. Hoe die inhoud eruitziet en waarom, is voor iedereen anders. Bedenk waar jij raakvlakken hebt met het thema. Zijn het vooral de bezoekers of het meubilair waarmee je een klik voelt? Ben je gecharmeerd van de hypermoderne muziekinstallatie of kun je jezelf verliezen in de lampjes van de gokkast?

Elke ontmoetingsplek is uniek. Door de inrichting, maar vooral door de persoonlijke betekenis die een bezoeker aan de plek geeft. Aan jou de taak om deze betekenis op beeld te vangen.

Deadline

Dus: zit jij op de middelbare school of het MBO, maak dan een fotoserie met als thema café, clubs of kantine. Stuur die voor 5 juni naar het Rijksmuseum en win een eigen expositie in het Rijksmuseum.

INSTUREN KAN HIER

Gepubliceerd op 7 april 2018

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.