Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Fotografen opgelet: win een eigen expositie in het Rijksmuseum!

Fotografen opgelet: win een eigen expositie in het Rijksmuseum!

Waar kom jij het liefst samen met je vrienden? Ben jij iemand die keihard feest in een club, een bescheiden drankje drinkt in een café of gehuld in trainingspak de sportkantine bruisend houdt?

Document Nederland Junior is de jaarlijkse fotowedstrijd van het Rijksmuseum en Scholieren.com voor middelbare scholieren. Het thema dit jaar is café, club of kantine.

Charmes

Wat de locatie ook is, mensen hebben het unieke vermogen om elke plek inhoud te geven. Hoe die inhoud eruitziet en waarom, is voor iedereen anders. Bedenk waar jij raakvlakken hebt met het thema. Zijn het vooral de bezoekers of het meubilair waarmee je een klik voelt? Ben je gecharmeerd van de hypermoderne muziekinstallatie of kun je jezelf verliezen in de lampjes van de gokkast?

Elke ontmoetingsplek is uniek. Door de inrichting, maar vooral door de persoonlijke betekenis die een bezoeker aan de plek geeft. Aan jou de taak om deze betekenis op beeld te vangen.

Deadline

Dus: zit jij op de middelbare school of het MBO, maak dan een fotoserie met als thema café, clubs of kantine. Stuur die voor 5 juni naar het Rijksmuseum en win een eigen expositie in het Rijksmuseum.

INSTUREN KAN HIER

Gepubliceerd op 7 april 2018
ADVERTENTIE
Ga jij de uitdaging aan?

Op EnergieGenie.nl vind je niet alleen maar informatie voor een werkstuk over duurzaamheid, maar ook 12 challenges om je steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Douche jij komende week wat korter of daag je jezelf uit om een week vegetarisch te eten? Kom samen in actie!

Check alle challenges!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.