Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Fotografen opgelet: win een eigen expositie in het Rijksmuseum!

Fotografen opgelet: win een eigen expositie in het Rijksmuseum!

Waar kom jij het liefst samen met je vrienden? Ben jij iemand die keihard feest in een club, een bescheiden drankje drinkt in een café of gehuld in trainingspak de sportkantine bruisend houdt?

Document Nederland Junior is de jaarlijkse fotowedstrijd van het Rijksmuseum en Scholieren.com voor middelbare scholieren. Het thema dit jaar is café, club of kantine.

Charmes

Wat de locatie ook is, mensen hebben het unieke vermogen om elke plek inhoud te geven. Hoe die inhoud eruitziet en waarom, is voor iedereen anders. Bedenk waar jij raakvlakken hebt met het thema. Zijn het vooral de bezoekers of het meubilair waarmee je een klik voelt? Ben je gecharmeerd van de hypermoderne muziekinstallatie of kun je jezelf verliezen in de lampjes van de gokkast?

Elke ontmoetingsplek is uniek. Door de inrichting, maar vooral door de persoonlijke betekenis die een bezoeker aan de plek geeft. Aan jou de taak om deze betekenis op beeld te vangen.

Deadline

Dus: zit jij op de middelbare school of het MBO, maak dan een fotoserie met als thema café, clubs of kantine. Stuur die voor 5 juni naar het Rijksmuseum en win een eigen expositie in het Rijksmuseum.

INSTUREN KAN HIER

Gepubliceerd op 7 april 2018
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.