Film op vrijdagmiddag #20

Film op vrijdagmiddag #20

Door Daan

Vandaag geen filmpje gemaakt door scholieren, maar voor deze moet ik een uitzondering maken. Deze reclame is volgens mij de grappigste allertijden! Na hem al 9463898x gezien te hebben, moet ik nog steeds grinniken. Ik hoop jullie ook.

Gepubliceerd op 30 april 2010
ADVERTENTIE
Studententijd zomerspecial

Heb jij de Zomerspecial van Studententijd de podcast al geluisterd? Joes, Steie, Dienke en Pleun nemen je mee in hun zomer vol festivals, vakanties en liefde. En kijken ook alvast vooruit naar de introductietijd van het nieuwe collegejaar. Luister lekker mee vanaf je strandbedje, de camping of onderweg. 

Luister nu!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

S.

S.

Ik kende 'm al. Maar hij blijft leuk.

12 jaar geleden