Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Film op vrijdagmiddag #19

Film op vrijdagmiddag #19

Door Daan

Afgelopen weekend was ik dus op de finale van de Kunstbende met onze film. Helaas zijn wij niet in de prijzen gevallen. Deze film heeft gewonnen. De regisseur/acteur heeft de film geheel in zijn eenje gemaakt. Hij is niet helemaal mijn smaak, maar ik heb natuurlijk ook een kleine grudge. Laat even weten of jij het wel wat vindt.

Gepubliceerd op 23 april 2010
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

S.

S.

Ik vind 'm wel tof, maar het einde niet zo sterk..

14 jaar geleden

K.

K.

je ziet dat hij het helemaal alleen heeft gedaan. Kadering is soms redelijk slecht omdat hij niet kan zien of wel goed in beeld is. Einde is ook mwa mwa. Wel knap dat ie met een hond gewerkt heeft en die matrix-achtige ruimte is ook wel gaaf. Ik vind die film die jullie zelf gemaakt hebben veel leuker!!

13 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.