Gezocht: vmbo-scholieren uit jaar 3 of 4! Vul deze vragenlijst over het mbo in, en maak kans op een cadeaubon van 25 euro.

Meedoen

Examens & spelling

Examens & spelling

Door Simon

Fantastische spelling is niet meer van deze tijd. Toen woensdag veel vmbo'ers op twitter juichten dat ze 'geslaagt' waren, ontstond de discussie: verdien je je diploma als je niet weet hoe je geslaagd moet spellen? Nu een nieuw incident. Een school in Oldenzaal had een spandoek laten drukken: "Twents Carmel College feliciteerd de geslaagden!" Dat moest natuurlijk feliciteert zijn, met een t. Volgens de school ligt de fout bij de drukker, overigens.


Update: de school heeft een leuke reactie op de heisa rond 't spandoek. Klik.Ach ja, leerlingen kunnen het niet, scholen doen het fout en eerlijk gezegd, deze redactie maakt ook spelfouten bij de vleet. Correct spellen, het lijkt wel of niemand het nog kan. Maar hier zijn we inmiddels allemaal groot fan van beterspellen.nl. Hoop op een betere toekomst.

Gepubliceerd op 20 juni 2010
ADVERTENTIE
Musical The Prom verloot een limousine naar je eindfeest!

Zit je middenin je eindexamens en wil je in stijl naar je eindfeest? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een limousine die jou en je vrienden naar jullie eindfeest brengt!

Ja, ik doe mee!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.