Gezocht: vmbo-scholieren uit jaar 3 of 4! Vul deze vragenlijst over het mbo in, en maak kans op een cadeaubon van 25 euro.

Meedoen

Examencorrespondenten gezocht!

Examencorrespondenten gezocht!

Je wil er waarschijnlijk nog niet aan denken, maar het is bijna zover: de eindexamens komen eraan. Ben jij dit jaar aan de beurt en lijkt het je heerlijk om even stoom af te blazen na je examen Duits, wiskunde of geschiedenis? Lees dan vooral verder.

Want wij zijn weer op zoek naar examencorrespondenten.

Examencorrespondenten

Tijdens de eindexamens schrijft het team van Scholieren.com dagelijks allerlei artikelen over de examens van die dag. In die stukken lees je onder meer de mening van docenten, waarover er geklaagd wordt bij het LAKS, én wat andere kandidaten van het examen vonden. En daarvoor hebben we jou nodig.

Heb jij zin om je even af te reageren of je blijdschap te verkondigen aan onze redacteuren na afloop van een zitting? Geef dan je gegevens door aan ons, zodat wij je af en toe kunnen bellen of appen.

Wat moet je doen?

Na afloop van je examen word je enkele keren door ons gebeld of ge-app't en kletsen we (een paar minuutjes) over hoe het ging. Viel het mee, viel het tegen? Dan kun je dus al je frustratie, opluchting of boosheid bij ons kwijt. Je quotes verwerken we in een nieuwsbericht dat je later terugziet op Scholieren.com. Je mag dus én lekker bij ons ventileren én je wordt superberoemd. Win-winsituatie, al zeggen we het zelf.

Naast het feit dat wij jou bellen, vragen we je ook om je oren en ogen goed open te houden. Vertel het ons als er iets nieuwswaardigs gebeurt tijdens je examens (huilende examenkandidaten of snurkende surveillanten bijvoorbeeld). Dan gaan wij daar achteraan!

Aanmelden

Kortom: wil je ons helpen, je mening laten horen en duizend karmapunten verdienen, meld je aan en laat je gegevens achter! We zijn je eeuwig dankbaar.

PS. Ook docenten kunnen examencorrespondent worden! We bellen na afloop van een examen ook graag met een leraar om zijn of haar mening te horen. Voor vragen of docenten die zich willen aanmelden, mail dan naar jorieke@scholieren.com

Lees ook
Zal ik wel of geen tussenjaar nemen vanwege het leenstelsel?

Gepubliceerd op 17 februari 2022
ADVERTENTIE
Musical The Prom verloot een limousine naar je eindfeest!

Zit je middenin je eindexamens en wil je in stijl naar je eindfeest? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een limousine die jou en je vrienden naar jullie eindfeest brengt!

Ja, ik doe mee!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.