Examenchat biologie

Examenchat biologie

Door Roos

Gisteren schitterde ons eerste duo in de examenchat biologie. Docenten Thimo Jansen en Stefan Rutenfrans beantwoordden samen heel veel biologievragen.

Veel scholieren waren bang om teveel te leren voor biologie, vandaar veel vragen over de exacte leerstof. Op de vraag hoe je dan het best die enorme hoeveelheid aan theorie kunt leren, antwoordden Thimo en Stefan: "Examenvragen maken, zoveel als je kunt. Als je vastloopt pak je je theorieboek erbij of bekijk je een filmpje." De filmpjes die docent Stefan zelf heeft gemaakt, zijn daarvoor heel handig!

Gisteren waren ook de chats voor geschiedenis en Frans. Alle chatlogs verschijnen na afloop van de chat hier. Meer over de examens? Neem een kijkje op onze eindexamenpagina voor de beste tips, het laatste examennieuws en ervaringen van medekandidaten. 

Gepubliceerd op 9 mei 2014
ADVERTENTIE
Help nu jouw favoriete goede doel door jouw mening te geven!

Hoe? Heel simpel. Geef je op voor het panel van Young Impact en geef jouw mening over diverse onderwerpen zoals gelijke kansen, diversiteit of het klimaat. Voor iedere ingevulde vragenlijst (+/- 1 per maand) ontvang je een bedrag dat je direct mag doneren aan een goed doel naar keuze. Goed doen was nog nooit zo easy!

Meld je aan!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.