Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Examenchat biologie

Examenchat biologie

Door Roos

Gisteren schitterde ons eerste duo in de examenchat biologie. Docenten Thimo Jansen en Stefan Rutenfrans beantwoordden samen heel veel biologievragen.

Veel scholieren waren bang om teveel te leren voor biologie, vandaar veel vragen over de exacte leerstof. Op de vraag hoe je dan het best die enorme hoeveelheid aan theorie kunt leren, antwoordden Thimo en Stefan: "Examenvragen maken, zoveel als je kunt. Als je vastloopt pak je je theorieboek erbij of bekijk je een filmpje." De filmpjes die docent Stefan zelf heeft gemaakt, zijn daarvoor heel handig!

Gisteren waren ook de chats voor geschiedenis en Frans. Alle chatlogs verschijnen na afloop van de chat hier. Meer over de examens? Neem een kijkje op onze eindexamenpagina voor de beste tips, het laatste examennieuws en ervaringen van medekandidaten. 

Gepubliceerd op 9 mei 2014
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.