Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Eindexamenvloggers gezocht!

Door David

- Ho stop, dit is een oude vacature. De vacature van 2020 vind je hier! -

Toegegeven: het duurt nog even, maar wij zijn al begonnen met aftellen tot de eindexamens 2019. In deze bloedstollende periode is het belangrijk om voldoende stoom af te blazen. En wij geven je die mogelijkheid: we zoeken namelijk weer examenvloggers! Heb jij wel zin om (voor wat centjes) even je frustratie af te reageren of blijdschap te verkondigen na afloop van een examen? Solliciteer dan voor een baantje als examenvlogger.

De tijd van eindexamens is een periode die je samen moet zien te trotseren. Saamhorigheid trekt je door de ellende heen. Daarom hebben we de examenjournaals in het leven geroepen. Jouw ervaringen kunnen hoop of troost bieden aan duizenden andere scholieren. Samen wassen we dit varkentje.

Eindexamenjournaal

Voor ons eindexamenjournaal zijn we op zoek naar vloggers die niet op hun mondje zijn gevallen. Vertel ons alles: hoe de toets ging, maar ook eventuele bijzondere gebeurtenissen gedurende het examen (denk: rondvliegende vogels in de examenzaal, stinkende docenten, gestolen examens, of andere gekke dingen).
We bundelen de vlogs elke dag en publiceren het eindexamenjournaal dan op onze speciale eindexamenpagina (die door honderdduizenden scholieren wordt bezocht), op ons YouTube-kanaal en op NU.nl. En je wordt dus betaald voor je filmpjes. Fijn hè?

Wat moet je doen?

Het enige wat je nu hoeft te doen is een formuliertje invullen (onderaan deze pagina) en een korte proefvideo op te sturen, waarin je jezelf voorstelt (maximaal een halve minuut).

Wij kiezen uit de proefvideo's een team van examenvloggers. Tijdens de examenperiode maakt dat team na elke toets een korte video van hun ervaringen. Dat mag vanuit de schoolgangen, maar ook vanuit je slaapkamer. Net waar jij je goed voelt. De video hoeft niet lang te duren, 30 seconden is prima.

Aanmelden

Kortom: wil je ons helpen, je gezicht terugzien op de grootste jongerenwebsite van Nederland, en daar betaald voor krijgen? Vul dan het formulier in.

Klik hier om je aan te melden

Gepubliceerd op 19 maart 2019


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alles over de examens in je timeline?