Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Eindexamenstrijders gezocht!

Je wilt er waarschijnlijk nog even niet aan denken, maar voor je het weet is het zover: de eindexamens. Wij, bij Scholieren.com, willen jullie natuurlijk zo goed mogelijk bijstaan tijdens deze stressvolle periode. Dat doen we onder andere door de ervaringen van lotgenoten te delen en daarvoor hebben we jullie nodig! 

Na elk examen bellen wij een aantal vers uit de gymzaal gerolde kandidaten. Ging het helemaal kut? Huil uit bij het team van Scholieren.com. Ging het supergoed? Deel je vreugde! Wij verzamelen de reacties in een artikel zodat jouw mede-strijders kunnen lezen waar het goed of fout ging. 

Wil jij een van de stemmen worden waar de andere Nederlandse eindexamenkandidaten troost of herkenning in kunnen vinden? Geef je dan hier op als eindexamencorrespondent!

Volg ook @eindexamens op Instagram voor tips, relevante informatie en de broodnodige afleiding. 

Gepubliceerd op 7 februari 2020


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alles over de examens in je timeline?