Doe mee met het grote Instagram-onderzoek

Doe mee met het grote Instagram-onderzoek

KLIK HIER OM MEE TE DOEN AAN HET ONDERZOEK

Je hebt het vast wel gelezen: Instagram-beroemdheid Essena O’neill (18) is gestopt met het plaatsen van foto’s en video’s via social media. Ze had honderdduizenden volgers, een modellencontract en enorm veel likes, maar toch was ze ongelukkig. Al die perfectie op Instagram was eigenlijk gewoon nep, zo biechtte ze op.

Nu zijn wij benieuwd hoe jij over dit alles denkt en hoe jij tegen Instagram aankijkt. Hoe belangrijk zijn likes en volgers voor jou? Bewerk je je foto's altijd voordat je ze plaatst? En krijg je weleens betaald voor een foto die je op Instagram zet?

Met jouw antwoorden hopen we een beter beeld te krijgen van Instagram-gebruik onder scholieren. Kost je maar vijf minuutjes (en je maakt ons er natuurlijk erg blij mee!). Het is anoniem.

Klik hierrrr als je mee wilt werken aan het onderzoek.

Gepubliceerd op 12 november 2015
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.