Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Doe mee met het grote Instagram-onderzoek

Doe mee met het grote Instagram-onderzoek

KLIK HIER OM MEE TE DOEN AAN HET ONDERZOEK

Je hebt het vast wel gelezen: Instagram-beroemdheid Essena O’neill (18) is gestopt met het plaatsen van foto’s en video’s via social media. Ze had honderdduizenden volgers, een modellencontract en enorm veel likes, maar toch was ze ongelukkig. Al die perfectie op Instagram was eigenlijk gewoon nep, zo biechtte ze op.

Nu zijn wij benieuwd hoe jij over dit alles denkt en hoe jij tegen Instagram aankijkt. Hoe belangrijk zijn likes en volgers voor jou? Bewerk je je foto's altijd voordat je ze plaatst? En krijg je weleens betaald voor een foto die je op Instagram zet?

Met jouw antwoorden hopen we een beter beeld te krijgen van Instagram-gebruik onder scholieren. Kost je maar vijf minuutjes (en je maakt ons er natuurlijk erg blij mee!). Het is anoniem.

Klik hierrrr als je mee wilt werken aan het onderzoek.

Gepubliceerd op 12 november 2015
ADVERTENTIE
Musical The Prom verloot een limousine naar je eindfeest!

Zit je middenin je eindexamens en wil je in stijl naar je eindfeest? Doe dan mee aan de winactie en maak kans op een limousine die jou en je vrienden naar jullie eindfeest brengt!

Ja, ik doe mee!

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.