Dit zijn mijn 11 favoriete internetkatten

Dit zijn mijn 11 favoriete internetkatten

Door Dina

Voor als het nog niet duidelijk is: ik ben zo’n iemand die later waarschijnlijk met een stuk of veertien katten woont. Want het zijn te leuke beesten. En iets anders waar ik ook van houd, is het internet, dus internetkatten zijn een combinatie van het beste uit twee werelden. 

Hierbij mijn top-11 internetkatten, opgesteld uit katten die beroemd werden dankzij het internet en kattenmemes in het algemeen. In willekeurige volgorde. 

1. Katten met hun hoofd door brood

Ik weet niet wie er op deze combi is gekomen, maar ik vind het geweldig. Ik vraag wel af wie er op het idee komt van: joh, laat ik wat broodkorstjes gebruiken om als hoofddeksel (of ketting?) te gebruiken voor mijn kat. 

2. Die ene ik-ben-oké-maar-ik huil-kat  

Echt de beste WhatsApp-sticker ever. Deze kun je ook gewoon op meerdere momenten gebruiken, maar de meest voorname situatie is dat je half dood van binnengaat, maar je jezelf staande moet houden. Just smile through the pain.

3. ‘ 😐’

Ook wel polite cat genoemd. Ik vind deze kat zó relatable. En óók deze is, net als de ik-ben-oké-maar-ik huil-kat, goed WhatsApp-sticker materiaal. Ik heb deze sticker echt een stuk of tig gebruikt. 

 

4. ‘The cursed cat’ 

Is het een kat? Of de schattigste demon ever? Ik weet het niet. Het ziet eruit als een of andere Barbapapa die je in een horrorfilm of zo zou zien. Hoe dan ook: nog steeds super cute. En ook een beetje cursed, eerlijk gezegd. 

5. Grumpy Cat

Gewoon omdat Grumpy Cat zo’n icoon is. Helaas moest de poes Tardar Sauce, de officiële naam van Grumpy Cat, deze wereld te vroeg verlaten. Rust in vrede, legende. 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Grumpy Cat (@realgrumpycat)

6. Schreeuwende kat

Soms voel ik me ook best wel 'AAAAAAAAAAAAAA' namelijk. Ik heb een hele waslijst aan scenario's waar dat van toepassing is, maar afijn, dit artikel wordt anders een heel boekwerk.

7. De gefaalde panoramafoto kat

Je herkent het vast wel: de perfecte panoramafoto maken is onmogelijk. Probeer maar eens je telefoon helemaal recht te houden terwijl je zo'n 180-graden-draai maakt. Die foto's zijn bij mij (zeker als er mensen opstaan, die half afgesneden worden) nou eenmaal niet de meest charmante foto's, maar sommige mislukte panoramafoto’s resulteren echter wel in meesterwerken, zoals deze. 

8. Nyan Cat

Dit was echt jeugdsentiment, hoewel je na een paar seconden ook echt helemaal gek werd van dat liedje erbij. Speciaal voor jullie heb ik alleen de foto gebruikt in plaats van de hele video.

9. Blini Cat

Ik begrijp zijn reactie volkomen. Ik bedoel, zie dat voedsel. Zo zou bijna iedereen — met uitzondering van mensen met een wafel-allergie — reageren. En nu heb ik zin in wafels.

10. Neko Atsume

Cuteness attack. Neko Atsume is een Japanse app waarop je echt te leuke katten kunt verzamelen en die kunt verzorgen. De katten hebben hun eigen merchandise en al en ik moet me echt bedwingen om niet mijn gehele bankrekening daaraan uit te geven.

11. Toby 

Zonder enige twijfel mijn favoriete examendier dat Scholieren.com ooit heeft gehad. En de beste examenvoorspeller. En nee, voor deze uitspraak word ik niet betaald, dit komt recht uit mijn hart. Ik bedoel, kijk hoe snoezig. Punt. 

Gepubliceerd op 23 september 2022

REACTIES

Lien

Lien

I love it

1 maand geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.