Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Dit zijn de beste last-minute Halloween-outfits

Dit zijn de beste last-minute Halloween-outfits

Door Wieke

Ben jij als een gek aan het zoeken naar een Halloweenoutfit voor je feestje van vanavond, maar kan je niks vinden? Geen zorgen, in deze blog hebben we de beste social posts met inspiratie verzameld. Dan kan jij zonder stress naar je Halloweenparty toe.

Als je ergens inspiratie vandaan kan halen, dan is het wel TikTok. De app staat vol videos met captions als 'Halloween 2021 costume ideas', waar TikTok-influencers zichzelf in verschillende outfits showen.

@linabugz

🎃👻 ##halloween2021 ##halloweencostumes ##halloweenideas ##halloweencostumesideas ##spicegirls ##bridgerton ##helena ##mychemicalromance ##mychem

♬ brutal opera by Adamusic - Adam Wright

Nadeel is wel dat al deze outfits vrij veel tijd kosten en je redelijk specifieke kleding nodig hebt voor de outfit. Als je last-minute wat moet fixen, heb je waarschijnlijk niet toevallig nog een jurk met de Engelse vlag in je kast hangen. Gelukkig is er op TikTok en Insta ook genoeg easy outfit-inspiratie te vinden.

@hoofdpijn420

Quick & easy costumes #foryou #viral #halloween #costume #costumeideas

♬ original sound - Ian Asher

Veel video's met kostuumideeën op TikTok zijn door vrouwen gemaakt die graag veel make-up en korte jurkjes dragen. Voor mannen of vrouwen die liever jeans dragen op een feestje, is het wat meer zoeken. Gelukkig maar dat er altijd wel een creatieveling is die van een vergiet en een hoodie een perfecte Squid Game-outfit in elkaar weet te flansen.

@morganmjames

WAIT for the ENDING! 🤯 - Tag a friend that should do this! 🦑 #squidgame #squidgamenetflix #pinksoldier #halloweencostume #learnontiktok

♬ Pink Soldiers - 23

Heb je nou echt geen zin om je te verkleden, maar ook niet de partypooper uit te hangen? Daar weten deze TikTokkers wel raad mee.

@laurenwolfe

Last minute & super easy Halloween costumes with clothing you already have🤠 #halloween2020 #halloweencostume #halloweencostumeideas #costumeideas

♬ Papi Chulo - Octavian & Skepta

@_mark.p

Do tou guys play among us?? 😉 #fyp #halloween #easy #costume #funny #viral #makemefamous

♬ original sound - Tik Toker

Lees ook
De leukste 100 thema’s voor een huisfeest

Gepubliceerd op 29 oktober 2021