Dikke prijzen winnen met je PWS? Cordaid zoekt jou!

Dikke prijzen winnen met je PWS? Cordaid zoekt jou!

Heb jij een steengoed profielwerkstuk gemaakt? En is het onderwerp van je PWS ook nog maatschappelijk betrokken? Dan zoekt Cordaid jou! Cordaid organiseert dit jaar namelijk opnieuw de Profielwerkstukprijs. En de winnaars gaan er met mooie prijzen vandoor.

Alle havisten en vwo'ers moeten er eentje maken. Dus als jij er dit jaar ook loeihard voor hebt gewerkt, is het best fijn om daar een goeie beloning voor te krijgen, toch? Winnaars van de Profielwerkstukprijs krijgen een projectbijdrage om je project ook echt te realiseren en/of winnen een reis naar een passend ontwikkelingssamenwerkingsproject.

Als winnaar word je Cordaid-PWS-ambassadeur: je deelt je ervaringen met andere jongeren via je sociale media of op bijeenkomsten. Cordaid maakt ook graag gebruik van jouw ideeën in haar beleid en keuzes.

Winnaar vorig jaar

Vorig jaar won Irosha Driessen van De Werkplaats uit Bilthoven met haar PWS. Afgelopen zomer mocht ze mee naar Ethiopië om op bezoek te gaan bij een aantal projecten van Cordaid. “Wat een ervaring! En wat een krachtige mensen heb ik ontmoet", vertelt ze. Van haar reis maakte ze ook een filmpje, zie hier.

Voorwaarden

Om te kunnen winnen zijn twee dingen belangrijk: je moet natuurlijk meedoen met de wedstrijd. Dat spreekt voor zich. Maar als je meedoet moet je ook voldoen aan een paar voorwaarden. Welke dat zijn? Je leest er alles over op deze pagina.

Beoordeling

De inhoudelijke beoordeling van het profielwerkstuk blijft de verantwoordelijkheid van de PWS-begeleider en de school. Cordaid beoordeelt profielwerkstukken namelijk op andere criteria zoals creativiteit, oorspronkelijkheid, praktische impact en diepgang

Inzenden van profielwerkstukken kan hier, tot 15 maart 2016. Daar is ook alle informatie en specificaties over het in te dienen profielwerkstuk te vinden.

Inspiratie nodig? Check dan ook even deze pagina of ons eerdere blog over het schrijven van een goed PWS.

Gepubliceerd op 16 februari 2016

REACTIES

D.

D.

Wow echt vet! Jammer dat ik geen PWS gemaakt heb die met ontwikkelingssamenwerking te maken heeft :( Maar hoop dat de winnaar van dit jaar een mooie reis maakt!

6 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.