De Weg Over Rozen: nog 2 weekjes

De Weg Over Rozen: nog 2 weekjes

Maandag 13 februari is het al zover: de start van seizoen 2 van De Weg Over Rozen. Nu al een extra shot liefde, lust, bedrog en boulimia nodig? Om jullie extra op te hitsen: hier een teasertje.

Welkom terug op de middelbare school De Rozenstruik, het territorium van verliefde, verwaande en verslaafde tieners op zoek naar geluk. De Oscarwaardigste soapparodie aller tijden gaat eindelijk weer verder: vanaf maandag 13 februari wekelijks(!) een verse aflevering op Scholieren.com.

Gillende meisjes, stalkers en groupies van De Weg Over Rozen kunnen hier, hier, hier en hier hun tranen van geluk laten neerdruppelen op de helden van de crew. Volg, abonneer, like & retweet om op de hoogte te blijven van gefilmde extra's, gewonnen prijzen en gelaten scheten.

Gepubliceerd op 31 januari 2012
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

T.

T.

vettt kan nie wachten!!

12 jaar geleden

D.

D.

whahaha net als in aflevering 1 moet ze weer kotsen

12 jaar geleden

W.

W.

exact mijn reactie als ik spangas zie!

12 jaar geleden

K.

K.

De wereld is zoveel beter sinds De Weg Over Rozen.

12 jaar geleden

N.

N.

Vv

12 jaar geleden

W.

W.

wat is vv? anyone?

12 jaar geleden

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.