Elke schooldag wakker worden met een meme? Laatste nieuws en blogs zien? Handige stories of video's voor school? Of lekker dm'en met ons?Volg ons nu op Instagram

De goede voornemens van de redactie

Door Wayne

Gelukkig nieuwjaar! Bijkomend van onze champagneroes en lauwe oliebollen is het tijd om aan onze goede voornemens te beginnen. We hebben 366 dagen (schrikkeljaar) de tijd om ze waar te maken. Vorig jaar hebben wij ook beloftes gemaakt, zijn die waargemaakt in 2015? Hierbij alles over de goede voornemens van onze redactie.

Renske - hoofdredacteur

"Mijn voornemens: - rijbewijs halen (ahum, die heb ik nog steeds niet. heel erg), - een grote Amerikareis maken (en zeer veel geld uitgeven), en weer keiveel sporten (en niet uit luiheid, maar na een maandenlange blessure kan ik eindelijk weer van de bank, hoera!)"

Ivana - kernblogger

"Mijn haar langer laten groeien omdat iedereen vindt dat ik dat moet doen omdat het cute stond toen ik 12 was." Haar voornemen van 2015 heeft ze echter niet gehaald: "Helaas praat ik nog steeds tegen knaagdieren alsof het baby's zijn. Een vriendin heeft een nieuwe hamster en daar was ik laatst ook weer mee 'aan het praten'. Helaas niet gelukt dus."

Wayne - kernblogger

Ook ik moet er aan geloven. Ik heb mijn voornemen van vorig jaar gehaald: minder geld uit geven aan eten! Ik heb zelfs mijn reiskosten naar Parijs mee kunnen betalen met het geld dat ik er aan overhield. Dit jaar zijn mijn goede voornemens om m'n vwo-papiertje binnen te halen, een verre examenreis te maken en nog een überclichè: naar de sportschool gaan.

Ivo - blogger

"Wereldrecord bier drinken op mijn naam zetten, het wereldrecord vertragingen bij NS meemaken verbreken en het wereldrecord niet aan goede voornemens houden pakken. Ik houd me eigenlijk nooit aan goede voornemens, dus is mijn goede voornemen dit jaar om geen goed voornemen te doen. Maar eigenlijk heeft dat betrekking op vorig jaar, toen ik nog wel een voornemen had. Nou ja, je begrijpt wat ik bedoel."

Mette - blogger

"Ik heb gek gedaan, zoals mijn voornemen was, maar heb niet per se veel gekke plannetjes gemaakt. Mijn voornemen voor volgend jaar is overduidelijk om elke dag minimaal 20 minuten in mijn eentje door mijn kamer te dansen op slechte poepmuziek. Leuk he. Maar ik heb nog meer! Bijvoorbeeld: slapen, poweryogalessen nemen, vreemden leren kennen, kekke feestjes organiseren (met retro lp-achtergrondgeluid) en heel veel hipster-kleren kopen."

Nienke - blogger

"Mijn voornemen is om herinneringen te schrijven. Boeken te lezen, veel te schilderen en zo min mogelijk in mijn comfort zone te blijven. 2016 ga ik niet vergeten, door het onvergetelijk te maken en het ook nog eens vast te leggen in kleine kunstwerkjes en schrijfsels. 

Oscar - blogger

"Een studie vinden en een oscar-nominatie zou wel chill zijn." Oscar's vorige voornemen was om gewoon op dezelfde voet als 2014 door te gaan, het was namelijk een vrij positief jaar voor hem.

 

Vanessa - blogger

"Ik ben kneiter en kneiter hard aan het werk geweest om m'n voornemens te halen, maar het resultaat....ahum. Ik werk er nog steeds aan. Ik neem ze wel mee naar 2016."

 

 

Sophie - blogger en huisfotograaf

"Vanuit mijn vorige voornemens heb ik wel een aantal gehaald: ik heb lenzen! Nog steeds geen Tony gegeten, wel braaf cadeau gedaan. Ik heb een deel van mijn eindexamen gehaald. Nieuw voornemen: dit jaar de rest. Enne, een toelating tot de Kunstacademie. Al vind ik dat eerder een goed voornemen voor de HKU ('laten we die Sophie eens aannemen dit jaar')."

Ruben - hottie

"Mijn voornemens voor 2016 zijn: veel vloggen, heel veel vloggen en Youtubemoneys krijgen; mijn rijbewijs halen; weer gaan voetballen en de liefde zoeken, al mn neven en nichten zijn bij hun geliefde deze kerst en dan zit ik eenzaam met m'n ooms en tantes opgescheept..."

Tassilo - blogger

"Mijn voornemens zijn (niet heel diep, maarja) meer sporten en harder mijn best gaan doen op school!"

 

 

 

Jasmijn - blogger

"Ik wil allemaal gekke dingen leren; radslag, handstand, kopstand. Daarnaast zonder onvoldoendes overgaan en een studie vinden. Of in ieder geval een studierichting."

 

 

Bram - blogger

"Mijn voornemen voor 2016 is om iedere week iets te verbeteren. Dus om eigenlijk iedere week een nieuw voornemen te hebben voor de volgende week."

 

Hizir - blogger

"Een Gouden Kalf voor de korte film die ik volgend jaar wil maken zou écht fijn zijn. En daarnaast ben ik nog steeds op zoek naar een restaurant die mij een cadeaubon ter waarde van 3.500,- zou willen aanbieden. Voor de rest zou ik echt niks anders willen. Eten is genoeg."

Het nieuwe jaar is begonnen! Check nog even onze klassiekers, de mooiste reacties van onze lezers, of het beste van de redactie in 2015. Volgende week zijn we weer bij je terug!

Gepubliceerd op 1 januari 2016