Gezocht: VWO'ers uit de 4e/5e met N&T of interesse in techniek. Doe mee aan een online community over een nieuwe studie en verdien een cadeaubon van 50 euro!

Meedoen

Basisschooldocent Ravi over balans in je werk

Basisschooldocent Ravi over balans in je werk

In mijn werk als leraar voor groep zes, ben ik niet alleen maar aan het lesgeven. Ik doe natuurlijk ook andere dingen. En dat alles kost best wel veel tijd en energie. Mijn tip: Neem vooral geen werk mee naar huis. Wanneer ik de school uitloop, ben ik even geen leraar meer. Dan laat ik dat lekker achter me en doe ik lekker mijn eigen ding.

Durf jij (net als Ravi) goed je grenzen aan te geven? Check of er een leraar in jou schuilt en doe de test op Heldenvoordeklas.nu

Gepubliceerd op 1 juni 2018

REACTIES

Er zijn nog geen reacties op dit blog. Wees de eerste!

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.