Lesuitval, een mondkapjesplicht, onzekerheid over de eindexamens... Wij zijn benieuwd hoe jij met de coronacrisis omgaat en wat jij vindt van de maatregelen. Doe mee met ons corona-onderzoek! 😷🦠🏫 We zoeken nog extra jongens!

Doe mee

Achter de schermen bij Scholieren.com en NU.nl

Bram

Ook dit jaar werkt Scholieren.com in de examentijd weer samen met NU.nl. Onze bloggers verzorgen in deze periode al het eindexamennieuws op de grootste nieuwssite van Nederland. En dat doen we vanaf de redactie van NU.nl.

Hoe komt ons eindexamennieuws eigenlijk tot stand? En hebben de berichten die wij schrijven nog invloed op de normering van de examens? Videoblogger Bram neemt een kijkje achter de schermen bij Scholieren.com en NU.nl.

Lees ook:

Even voorstellen: het examenteam
Scholieren.com en NU.nl werken weer samen

Meer weten? Lees al het examennieuws, ervaringen van onze bloggers en bijzondere kandidaten en tips & trucs voor je examens op Scholieren.com/eindexamens2014.

Gepubliceerd op 21 mei 2014
ADVERTENTIE
Open Dag = online ontdekken en ontmoeten

Bezoek onze Online Open Dag dit jaar vanaf je bank! Ontdek bijzondere verhalen van onze studenten en docenten. Stel je vragen. Én luister naar onze gezellige radioshow! Klaar voor een toekomst als student in het hbo? 

Meld je dan nu aan!

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.

H.

H.

Joca: ''Je kan gewoon rustig slapen''

1936, minister-president Hendrikus Colijn: ''even rustig te gaan slapen''.
En toen vielen de Duitsers binnen.

Die normering gaat omhoog!

6 jaar geleden

B.

B.

Die interviewer praat alsof die twee jonko's heeft binnengewerkt in vijf minuten.

6 jaar geleden