Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Liefdesbrief #12: "Tot nu toe heb ik geen klik gevoeld tussen ons"

Liefdesbrief #12: "Tot nu toe heb ik geen klik gevoeld tussen ons"

Door Oscar

Lieve Gabriëlle,

Ik wens jou ook een gelukkig nieuwjaar (al is het misschien een beetje laat). Ik vier kerst gewoon gezellig met de familie en zo, maar verder niet zoveel speciaals.


Ik ben een Star Wars-fan (hoop dat je dat niet erg vindt). Ik vind de Hobbit en Lord of the Rings ook leuk, al is het wel een tijdje geleden dat ik die heb gezien. Jij hebt me aangeraden om The perks of being a wallflower te kijken, maar hij staat helaas niet op Netflix (ik ben niet zo van die illegale sites). Van de ‘80's muziek vind ik bands als Queen en Guns ‘n Roses erg leuk.

Bereid je voor op wat er nu gaat komen. Ik moet je namelijk wat vertellen, Gabriëlle. Tot nu toe heb ik nog geen klik gevoeld tussen ons, door deze brieven te schrijven. Maar ik denk dat dat misschien meer ligt aan de brieven dan aan jou en mij. Wanneer je brieven moet schrijven aan iemand die je niet goed kent, is het natuurlijk logisch om eerst dingen over jezelf te vertellen en vragen te stellen. Maar ik ben er nu van overtuigd dat je daardoor elkaar niet écht kan leren kennen. Ik denk dat daar persoonlijk contact voor nodig is. In elk geval denk ik niet dat het nog zin zou hebben veel langer door te gaan met deze brieven, dus vraag ik je: denk jij ook dat het tijd is om elkaar te ontmoeten en op date te gaan, om te ontdekken of het klikt tussen ons? Ik ben benieuwd.

Vaarwel,

 

Silvester

Gepubliceerd op 16 januari 2018
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.