Liefdesbrief #11: "Heb je nog goede voornemens?"

Liefdesbrief #11: "Heb je nog goede voornemens?"

Door Oscar

Gegroet Silvester,

Nog een gelukkig nieuw jaar toegewenst:) Heb je nog goede voornemens?

Wij vieren kerst best simpel. We spelen gewoon de hele dag bordspellen (ik alleen meestal niet, want daar ben ik niet zo’n fan van) en kijken cliché Amerikaanse kerstfilms. In de avond eten we wel altijd een zelfgemaakt driegangendiner, maar voor de rest hebben we niet echt bepaalde tradities. Hoe zit dat bij jou?

Eerlijk gezegd zou ik het zelf groter willen vieren, maar dan het liefst niet in Nederland omdat mensen hier niet erg uitbundig aan kerst lijken te doen. Wat ideaal zou zijn, is zoals het einde van A Christmas Carol (als je het niet kent zou je het boek moeten lezen) waar iedereen helemaal in de kerstsfeer is met van die koren die op straat zingen enzo.

Wat voor films vind je leuk? Zelf kijk ik veel te veel films, dus als je een keer niet weet wat je kan kijken, ask me. Ik vind sci-fi altijd wel leuk (maar niet Starwars tho) en kan fantasyfilms zoals Harry Potter (Ik ken de tekst van de eerste film zo’n beetje uit m’n hoofd) en The Hobbit waarderen.

Mijn lievelingsfilm is dan wel weer iets compleet anders. The Perks Of Being A Wallflower. Ik heb hem 15 keer gezien (I actually counted) en het is echt een hele goede film. Als je hem niet kent, please kijk het een keer. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Kijk de trailer alleen niet. Het laat de film zien alsof het zo’n typische highschoolfilm is, wat dus niet klopt. Verder zit er naar mijn mening ook een goede soundtrack in. Door deze film ben ik 70's en 80's-muziek leuk gaan vinden.

 

Vaarwel,

 

Gabriëlle

Gepubliceerd op 3 januari 2018
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.