Ben jij 16 jaar of ouder? Doe dan mee aan dit leuke testje voor het CBR. In een paar minuten moet je steeds kiezen tussen 2 personen.

Meedoen

Eindexamens 2024

Hier houden we je op de hoogte van het laatste eindexamennieuws. Volg ons op YouTube of Tiktok.

Examencorrespondenten gezocht!

Door Oscar

Niet alleen scholieren hebben de eindexamens al in het achterhoofd. Ook wij zijn druk bezig om jullie in deze periode weer te voorzien van alle gemakken. Van cijfer-uitrekentools tot nieuwsberichten: wij zijn je dealer. Voor de laatste categorie zoeken we nog scholieren die we na elk examen mogen bellen voor een korte reactie. 

Geef je dus nu op om onze examencorrespondent te worden! Dan sta je straks met je ongezouten meninkje op Scholieren.com én NU.nl.

Tijdens de eindexamens schrijft een team van Scholieren.com dagelijks allerlei artikelen over de examens van die dag. In die stukken lees je onder andere de mening van docenten, waarover er geklaagd werd bij het LAKS, én wat kandidaten van het examen vonden.

Voor dat laatste hebben we jou nodig.

Wat moet je doen?

Het enige wat je nu hoeft te doen is onderstaand formuliertje invullen. 

Tijdens de examens zelf word je dan enkele keren na afloop van een examen door een van ons gebeld, en kletsen we eventjes (hooguit een paar minuutjes) om te vragen hoe je examen ging. Schreeuwen mag, schelden mag. Wij willen gewoon weten hoe het ging. Wij verwerken je quote in de nieuwsberichten die we schrijven voor onze voorpagina en het eindexamendossier van NU.nl, en jij wordt voor eeuwig en altijd beroemd.

We vragen je ook om scherp te zijn. Als er tijdens je examens iets bijzonders gebeurt (denk aan huilende examenkandidaten of frauderende leraren bijvoorbeeld) moeten wij dat als eerste weten. 

Aanmelden

Kortom: wil je ons helpen, je mening laten horen in de landelijke media, en duizend karmapunten verdienen, laat dan hier je gegevens achter! We zijn je eeuwig dankbaar. (En we verdienen het ook wel, wat had jij zonder Scholieren.com gemoeten?)

--> klik hier om je aan te melden <---

PS. Ook docenten kunnen examencorrespondent worden! We bellen namelijk na afloop van een examen ook graag met een leraar om zijn of haar mening te horen. Dus als je toevallig een toffe docent hebt waarvan je denkt dat-'ie ook wel mee wil helpen, laat het ons dan ook weten.

Gepubliceerd op 22 januari 2018


ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

Alles over de examens in je timeline?