Hoe kies jij een studie?

Daar zijn wij benieuwd naar. Vul onze vragenlijst in en bepaal zelf wat voor beloning je daarvoor wilt krijgen! Meedoen duurt ongeveer 7 minuten.

Meedoen

Snapchatvrienden: Wie heeft het schattigste Engelse accent?

Snapchatvrienden: Wie heeft het schattigste Engelse accent?

Engels is een taal die overal ter wereld wordt gesproken, maar de accenten zorgen ervoor dat het wel twintig verschillende talen lijken. Vinden jullie het Amerikaans-Engels ook het schattigst? Wij vroegen onze Snapchatvrienden wat zij het schattigste Engelse accent vinden.

Deze vraag stelden we in samenwerking met Education First. Zij hebben namelijk een onwijs vette actie, ze geven een reis van een week naar de USA weg. Meedoen kan hier!

1. Louis van Gaal

Bovenaan het rijtje staat natuurlijk natuurlijk deze Nederlandse voetbaltrainer. Naast dat zijn accent wellicht schattig te noemen is, zijn de zinnen ook creatief. Denk aan uitspraken als ''It's again the same song'' en ''It's a question of time''. Ook Bas kan genieten van het accent van van Gaal.

 

2. Harry Styles

Het accent van deze Engelse artiest, vooral bekend van OneDirection, is volgens Amra ook niet verkeerd.  En als het aan haar ligt mogen alle jongens praten zoals hij.

 

3. Rupert Grint

Rupert is beter bekend onder de naam Ron Wemel uit de Harry Potter films. Met zijn typische Britse accent weet hij Sanne in te pakken. De manier waarop hij de echte Ron Wemel uitspraken  doet, vindt ze geweldig.

 

4. Eleven uit Stranger Things

Eleven is een meisje uit de Netflix-serie Stranger Things. Ze heeft magische krachten, maar  een wat minder uitgebreide woordenschat. Carlos vindt het accent van Eleven, ondanks haar donkere en mysterieuze krachten, in ieder geval schattig genoeg om het te noemen.

 

5. Johnny Depp aka Willy Wonka aka Jack Sparrow

Zijn zwoele Amerikaanse accent komt wellicht wat mysterieus over. Maar dit is toch bijna wel het typische voorbeeld van een stoer Hollywood-accent? Ook Roel is fan van deze acteur en kan intens genieten van zijn accent. Wellicht niet heel schattig maar wel heel stoer.

 

Wil jij ook rondlopen tussen de mensen met een stoer Hollywood-accent? Check dan de winactie van Education First. Hier kan je een reis winnen naar Amerika! Samen met een groep studenten die daar zijn voor een uitwisselingsjaar, bezoek je de vetste plekken in de USA zoals Hollywood, Las Vegas en de Grand Canyon. Helemaal gratis! En als een week je te kort lijkt, lees dan hier eens over een High School Year in de USA.

Scholieren.com is voor scholieren, maar net zo goed door scholieren. Daarom mag onze Snapchatkliek wekelijks een zegje doen over zaken die jongeren aangaan. Wil je voortaan meepraten? Voeg 'scholieren' toe op Snapchat. 

 

Gepubliceerd op 12 december 2017
ADVERTENTIE
Overweeg jij om Politicologie te gaan studeren? Meld je nu aan vóór 1 mei!

Misschien is de studie Politicologie wel wat voor jou! Tijdens deze bachelor ga je aan de slag met grote en kleine vraagstukken en bestudeer je politieke machtsverhoudingen. Wil jij erachter komen of deze studie bij je past? Stel al je vragen aan student Wouter. 

Meer informatie

REACTIES

Log in om een reactie te plaatsen of maak een profiel aan.